Seeeg!

Har vart en fullspäckad dag idag. Först så drog vi till Per och mötte upp alla där. Sedan drog vi till hamngrillen och käkade lunch. Sen till Rotundan och spelade minigolf vilket tog ett tag. Efter det så gick vi och tog en glass, sen drog de flesta hem. Förutom jag Thom och Per som drog och fiskade. Fick en  himla massa strömming, men jag fick den största :) Dock så fick ju Per en torsk också. Men jag fick iallafall den största av strömmingarna.

Sen kom Per föräldrar och sa hej och pratade lite när vi satt och rensade fisk, så kom David också och kastade två kast och fick ännu mer strömming. Nu sitter jag här hemma och kollar på en film och är trött som attan.

Känns segt att jag ska till skolan imorgon och upp tidigt. Men det är ändå kul att träffa alla igen nu efter 5 veckors praktik. Men det är lite synd att vi bara har 4 dagar den här veckan sen sommarlov. Men men that´s life.

Nej nu ska jag kolla på filmen och ta det lungt!


Bye bye!

Dålig uppdatering IGEN!

I fredags var jag iallafall i skolan och slutade runt 12, åkte hem älsklingen hämtade mig vid tåget sen åkte vi ut på lövhagen och hade en jätte mysig picknick. Thom hade gjort jätte goda mackor och mys :) Sen på kvällen åkte vi hem till Mårten och såg den bästa filmen jag sett på länge. Gran Torino med Clint Eastwood, den är verkligen att rekommendera! Och självklart så ville Thom och Mårten att jag skulle baka paj, så det var bara att göra det. Och den blev super god!

Igår så var vi ute på lövet ett helt gäng och spelade kubb och fotboll. Det var Jag, Thom, Nylund, David, Kim, Mårten och Per var med ett litet tag också. Sen så BADADE vi, jag badade för FÖRSTA gången i år den 30:e maj, och jag är värsta badkrukan. Men svalkande var det ju i alla fall. Sen var jag och Thom tvugna att åka hem för Ella (Thoms farmor) skulle komma på middag, så det blev en mysig middag med familjen här hemma igårkväll, med god mat och vin :) Sen gjorde jag en jätte god fruktsallad till efterrätt också :) Sen åkte vi hem till Mårten och kollade på film igen. Vi hade ingen ork till något annat.


Idag ska vi väl dra ut med gänget igen och göra ungefär samma sak som igår, idag kanske man ska ta med sig badkläder? Haha jag hade sån tur igår, jag hade mina shorts jag inte haft på mig på länge (dom är rätt pösiga) och när jag skulle fixa snöret därnere såg jag att något stack ut, haha då var det ett par hotpants som jag letat efter jätte länge. Men det var bara tur för då kunde jag bada med dom :p


Nej nu ska jag byta kläder och så så vi kanske ska dra snart.

Bye bye!

Inget bloggande igår..

Nope, det blev ju inte det för jag hann verkligen inte. Började dagen med älsklingen i sängen, för en gångs skull låg vi kvar en stund i sängen. Sedan åkte vi upp till banan var där några timmar. Sen hem en snabbis och hämtade mitt recept. Sen till bibblan lånade boken jag behöver sen till apoteket fick det jag skulle ha och köpte allergimedicin också. Efter det drog vi till Al Porto och käkade sen upp till Eneby igen. Thom och Fredd var med och körde lag KM (klubbmästerskapen). Det gick riktigt bra för dom faktiskt, dom kom 2:a Om Jonas Bodin och hans teammate räknades eftersom dom inte är klubbmedlemmar. Om det inte räknades så kom Thom och Fredd 1:a. Efter det så drog vi till Mankas garage för Thom skulle tvätta hojjen. Sedan hem och käka lite, kolla på fråga Olle samtidigt, sen duschen och sen sängen. Var verkligen tvungen att duscha för jag hade fan grus överallt.


Idag ska vi hem till Calle kl.18 på tårta för han fyller år.

GRATTIS CALLE PÅ 26 ÅRS DAGEN!

Nej nu ska jag kolla på The Secret Life of the American Teenager.

Bye bye!

Huvudvärk så det skriker om det!

Var på banan redan halv 9 imorse för det skulle komma en 5:e klass från Stora Vika som Fredd och Thom skulle ha uppvisning för. Det vart väldigt lyckat och ungarna tyckte det var jätte kul. Massa frågor hade dom också, väldigt bra frågor måste jag säga, kan man inte tänka sig om 5:e klassare. Sedan blev det korv grillning sen blev det lite uppvisning i foampitten, efter det så fick ungarna hoppa i foampitten. Och det var ju en riktig hit måste jag säga! Alla ungarna tyckte det var jätte kul, men nästan alla kom fram till mig och sa att det var jobbigt och varmt :p
Vilket jag kan hålla med om det är väldigt varmt i foampitten och dessutom är det jobbigt att ta sig fram i skummet. Dessutom så var det ju sånt super duper väder idag, jätte varmt!

Vi var väl hemma runt halv 2 och då fick jag världens huvudvärk och la mig och sov ett tag. Och har haft huvudvärk sen dess och legat i sängen hela dagen, och det känns ju inte kul. Även fast jag har haft glasögonen på mig och tagit alvedon så har det inte hjälpt ett dugg, ska egentligen ta ipren mot huvudvärken fick jag order av läkaren om, men det har jag ingen så det fick bli alvedon. Så det är väldigt jobbigt måste jag säga, vet inte vad jag ska ta mig till. Blir galen om den här jävla huvudvärken jag hade för ett år sen kommer tillbaka. Jag klarar inte av det. Då tålde jag inte ljus eller ljud vissa gånger och hade sån huvudvärk så jag bara låg och sov. Men tydligen så var det inte migrän eller någonting neurologiskt.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Navy CIS, love it! Sedan är det The Mentalist och efter det så är det Hell´s Kitchen med Gordon Ramsay, så det blir en fullspäckad tisdag med bara bra tv-program :D Så ska vi lyxa till det lite med popcorn också :)


Bye bye!

Älskade Syster 18 år 23/5!

Idag på förmiddagen så var jag på ösmo marknad med Carro, Aydan och hennes småsystrar. Det var väl helt okej, var dock myckte bättre förr eller så är det för man blivit äldre och inte tycker det är lika kul längre. Jag kom i alla fall hem med en klänning som skulle ha kostat 2099 men Aydan prutade ner till 200 åt mig :D Hon såg att dragkedjan var lite knas och trodde att den skulle gå sönder på en gång. Men jag kan säga er att jag har haft på mig den sen klockan 3 och den har fortfarande inte gått sönder :p


Sen runt halv 4-4  så åkte jag och Thom hem till Mamma och Stefan för att fira Sandra som fyllde 18 år idag (eller ska jag säga igår?) Det var i alla fall jätte mysigt. Vi hade det jätte kul alla tjejer i köket, Sandra hade tre kompisar där också ( Ida, Hanna och Jossan). Så det var jätte kul. Sedan så drog Hanna och Jossan runt 8 för att göra sig iordning och jag började sminka Sandra och Ida fixade hennes hår. Hon skulle ta 9 tåget in till stan för att dra till toxic. Och det hann hon ju precis. Haha lilla gumman var full som fan redan när hon drog hemifrån :p Men det är så det ska vara när man fyller 18 år :D Ida stannade kvar ett tag efter att Sandra och Thom hade dragit, Thom skjutsade bara henne till tåget men kom tillbaka sen. Även ida drog senm efter tag också. Så då blev det bara jag och Mamma kvar, Jossan kom i och för sig och snackade med oss lite emellanåt.

Hur som helst så har det vart en väldigt mysig kväll hemma hos mamma och jag har väl vart hemma runt en halvtimme nu. Så den här gången blev det verkligen en helkväll hos mamma vilket är skönt och mysigt. Hoppas på att Syster fick en trevlig kväll på toxic också och att det inte blev för mycket dricka. Nästa helg så ska jag dra med mig min kära Syster till Telegrafen då Governor Andy och Kapten Röd spelar :) Ska bli roligt att ta med henne på krogen.

Nu ska jag hoppa ner i sängen med min Älskling!

Min Outfit för kvällen!


Ida fixar det sista av Sandras hår.


Mamma och Jossan.


Sandra färdig fixad!


Jag och Sandra.


Jag och Jonas.


Jag och Jossan.




Bye bye!

Mysig hemmakväll!

Så blir det idag minsann! Jag och Älsklingen ska åka och hyra en film snart och kanske något gottis :) Den här gången blir det att kolla på Body of Lies. Hoppas på att den är bättre än The Spirit i alla fall. Ska bli skönt att ha en mysig hemmakväll med Älsklingen idag eftersom vi ska hem till Mamma imorgon. För min älskade lillasyster Sandra fyller 18 år imorgon! Usch vad tiden går snabbt alltså.

Men det är ändå roligt att hon blir så gammal för då kan Systrami följa med mig på krogen när jag kidnappar henne och drar med henne på fester. Har tyckt så synd om henne när jag gjort det eftersom hon inte kunnat följa med ut och alltså måste gå hem när vi drar ut. Har även haft dåligt samvete för det. Men nu blir lillskiten stor så nu kan hon följa med storasyster ut på krogen :) Hade tänkt att ta med henne ut nästa fredag för då kommer Governor Andy och Kapten Röd till Telegrafen och jag SKA dit! Om jag så måste gå själv, vilket jag hoppas jag slipper :p

Nej nu ska jag åka och hyra film med min Älskling och ha mysigt med tända ljus och sånt :) Jag bara älskar att ha mysiga hemmakvällar det finns inget bättre. Sen när man tänder ljus så blir det ännu mysigare också. Sen blir det ju ännu mysigare när man har en sån man som jag har :) Världens underbaraste och goaste är han! och tänka sig, han är min och bara MIN! Ibland börjar man undra vad man har gjort för att ha sån tur som fått världens underbaraste kille.. Men nu när jag har han så tänker jag inte fundera på det, för nu är han min för all framtid och jag tänker aldrig släppa taget om honom!

Jag Älskar dig Thom! My life would suck without you!




Bye bye!

Slapp!

Det blev en rätt så lång kväll hemma hos Mårten vi var väl inte hemma förens 12-1 någon gång där. Men det var mysigt i alla fall. Så när vi kom hem så la jag och älsklingen oss i sängen och kollade på Fråga Olle som vi hade missat tidigare på kvällen.

Idag har det var lite utav en slappar dag. På förmiddagen var vi bara hemma och slappade sedan runt 1 tiden så åkte jag och Thom upp på sweet för han skulle köra, men vi var tvugna att vänta på att Fredd skulle komma så då käkade vi lunch där uppe och låg i minirampen och solade. Sen åkte vi hem runt 5 tiden duschade och gjorde oss iordning. Åkte och handlade lite mat och så sen grillade vi här hemma med Mårten, Per och David och hade en mysig middag. Som dessutom blev jätte god! Sen så drog alla runt 9 tiden så nu sitter vi här vid varsin dator och lökar. Och jag kände att jag blev jätte trött.

Om ett tag ska vi kolla på film och nu har jag inte så mycket mer att skriva :p


Bye bye!

Mysdag!

En heldag med Aydan igen blev det då :) Vi var iofs inte själva hela tiden. Aydan kom iallafall och hämtade mig, vi åkte och tankade och plockade upp Carro och köpte cigg. Sen åkte vi faktiskt till gymnasiet och hälsade på MArieh som blev jätte glad av att se oss, vi satt och snackade med henne ett tag i carex. Sen gick vi ner till vanliga skolan och pratade lite med Lotta, sen träffade vi Daniel också som även han blev jätte glad över att se oss och berättade att han hade tänkt på oss. Och att vi är såna som han alltid kommer att komma ihåg, och som kommer upp i hans tankar då och då, så söt! :)

Efter vi hade vart där så åkte vi ner till centrum igen för Carro skulle jobba, så jag och Aydan drog till Jannis och fikade och efter ett tag så kom Sara också, och där satt vi och snackade ett tag och hade mys :) Sen skulle Sara och jobba hon också så vi skjutsade henne till jobbet, och vi åkte och hämtade flickorna på dagis efter vi lämnat av henne. Sen drog jag hem. Och sen dess så har jag suttit här och skrivit ut massa papper och så inför min och Aydans idé :p

Jag hoppas verkligen på att det här kommer gå som jag vill nu. Nu är jag verkligen peppad för det här som fan! Så jag hoppas på det bästa bara.

Nej nu ska jag börja göra mig iordning så jag är klar tills Thom kommer hem och hämtar mig. När han kommer så ska han bara lasta av hojjen och så sen så ska vi åka till Mårten och så ska vi se till så vi får lite mat i magen också. Det blir pizza idag som vi tar med oss hem till Mårten, han har redan käkat den muppen :p

Nej nu ska jag göra ett ryck då!

Bye bye!

God morgon!

Igår blev det inget bloggande för mig för jag var med min Aydan hela dagen och åkte bli fram och tillbaka och hit och dit. In och ut med ungarna i bilen, så ja det var en rätt hektisk dag och jobbig på olika sätt. Hur som helst så hade vi det mysigt i alla fall. Och jag tror att jag har bestämt mig lite angående vad jag vill göra i framtiden. Jag och Aydan pratade lite om det igår och nu är jag peppad som fan!  Hoppas att det går som man vill bara :) Men det tror jag nog.

Vi var även på Aydans pappas restaurang igår och käkade och kollade in en frisörsalongs lokal som är till salu i gubbängen. Men den var så liten och det gick inte att göra så mycket i den så hon var inte ett dugg intresserad utav den :p Men nu har vi kommit på en superbra idé så jag hoppas att det går vägen och blir som vi tänkt oss.

Idag blir det nog att umgås lite med tjejerna ska ringa Carro nu om ett tag och se om hon vaknat. Sen ringa Aydan för jag måste gå och köpa cigg :p Sen ska vi ringa Sara också, Aydan hade pratat med henne igår om att ta en fika idag, vilket låter super mysigt :)

Nej nu ska jag fixa mig lite och så! Hörs senare!

Bye bye!

Tråkig måndag!

Usch vilket väder vi har det! Man blir ju inte alls peppad till att göra någonting i det här regnvädret.. Thom är iallafall på Uringe och kör cross med Fredd just nu, så jag tänkte att jag ska kolla lite på min serie. Man får ju passa på när han är borta och inte stör en :p Fast nu kom jag på att jag inte hinner kolla på min serie för 90210 börjar ju om 30 min :p

Hur som helst så gick minigolfen hyffsat igår, det var ju trots allt första gången för säsongen :p Så man får väl klaga på det lite... Vi blev i allafall ett helt gäng Thom, Jag, Per, Mårten, Nylund, David, Calle och Johanna. Efter vi hade spelat klart så drog vi hem till Mårten och käkade mat och killarna spelade UFC spelet som kommer ut imorgon, jag spelade en gång. Men jag tyckte inte att det var så jätte kul när man inte bara kunde trycka på vilken knapp som helst :p

Efter det så var jag och Thom tvugna att skynda hem och lämna tillbaka filmen vi lånade i fredags och passade på att hyra The Spirit som vi velat se ett tag. Sen drog vi ut till Oxnö (torö) till Fredd och Linda och kollade hur det gick för dom. Med tanke på att dom flyttat in i helgen och huset inte är 100 procent klart. Men det såg ändå hyffsat ut.
Efter det så drog vi hem och kollade på Wipeout sedan på filmen, men den var inge bra så jag orkade inte kolla mer så jag vilade istället :p

Nej nu ska jag hoppas på att Älsklingen kommer hem snart och snart kolla på 90210.



Jag Älskar dig Thom Johansson! <3


Bye bye!

Dålig uppdatering igen...

Som sagt så har jag vart dålig på att skriva igen, men men sånt händer. Tjejmiddagen blev lyckad och väldigt mysig med massa skratt, bus och prat om gamla minnen. Vi skrattade så vi grät. Det var Jag, Carro, Jennie och Aydan :) Sedan blev det att åka lite bil med Aron och några sedan hamnade jag och Jennie på telegrafen och dansade och hade mysigt, och allt var gratis för oss också så då slapp vi göra av med pengar också :p Det var synd att inte Carro följde med bara.

Nu blir det inte ett så långt inlägg för vi ska snart dra ner till hamnen och spela lite minigolf :) Igår så blev det bara en mysig hemma kväll med älsklingen. Först kälade vi middag med Karin och Bengt sen drog vi och hyrde en film och åkte ett varv runt ringvägen. Så det blev en lugn kväll för oss. I fredags så var jag ute och åkte bil med Carro hela kvällen och Thom var hemma hos Mårten och spelade Guitar Hero :p Jag skulle egentligen åkt dit efter jag åkt med Carro ett tag men det blev hela kvällen, var hemma runt 12 halv 1 ungefär. Men vi hade det mys i bilen och bara åkte runt.

Nej nu ska jag sätta på mig lite med hyfsade kläder innan Nylund kommer hit. Skriver väl mer sen om hur minigolfen gick :p


Bye Bye!

Onsdag!

Och idag ska jag hem till mamma och vara barnvakt åt en sjuk jonas, men vad gör man inte för familjen liksom? Igår hände det inte så mycket, jag låg hemma och kollade på min serie som jag följer hela dagen, det blir som en drog när man väl börjat kolla kan man inte sluta. Sen i måndags så fick vi finbesök hit också :) Rasmus från danmark kom hit och ska vara här hela veckan. Sen så var Flap här också och sov hemma hos oss.
Vi drog till Arena i måndags kväll och käkade pizza med alla grabbarna. Rasmus bara log när han såg mig, haha. Men vi hade det mysigt där, satt och snackade lite, det blev en jävla blandning med språk, lite svenska, lite engelska och lite danska :p Men så farlig danska snackar inte Rasmus iallafall, jag fattade iallafall allt det han sa just den gången, men å andra sidan tar han det på danska när det är lätt att förstå annars är det engelska som gäller.

Jaja hur som helst så har jag snackat lite med Aydan om tjejmiddagen nu och hon verkar på, Jennie med. Så det blir tjejkväll här hemma på lördag med tacos, ska bli mys :) Sen idag så kommer Jennie hem också :) Ska bli mysigt att träffa henne igen, sist så hann vi inte träffas så jätte mycket.. Får se om det kanske blir en promenad ikväll, men om jag känner Jennie rätt så kommer hon vara så trött :p

Jaja nu ska jag börja fixa mig lite så jag är klar tills Thom kommer hem och ska få skjutsa mig till mamma :D


Bye bye!

Uppdatering om helgen!

I torsdags så åkte vi ju till Skanssundet (skansholmen) vi hade det väldans mysigt, jag och Thom fick en egen liten stuga, haha skit söt var den. Karin, Bengt och P-O bodde i husbilen som de hade parkerat precis vid vattnet och vid färjan. Så i fredags morse käkade vi frukost på stranden, såå mysigt. Vi fick dock inte se någon brasa i torsdags för de var så dåliga så de kunde inte ens tända på den, men fyrverkerier blev det och färjan som dansade ute på havet :)
Fiskat strömming har vi gjort också, och jag fick faktiskt napp, för en gångs skull :D

I fredags så käkade på restaurangen där, värsta finmiddagen, det blev entrecote med nån potatis pure, anklever, rostad lök, någon sås och morötter. Visst det är värsta finmiddagen, men det var fan ingen höjdare ialla fall, jag har faktiskt ätit en godare middag. Thom tyckte väl samma sak om just middagen. Men nu har man ju i alla fall provat på det.

Vi kom hem rätt tidigt i lördags så då var vi hemma ett tag sen åkte vi upp till banan och fick med oss Nylund också, så han och jag körde lite mini. Sen bar det av hem och duscha och göra sig iordning snabbt som attan för att sedan gå till rotundan och käka middag och dricka lite gott :) Sen efter det så gick vi hem och hämtade lite sprit sen hem till Döden för lite festande. Sen hamnade vi även på Telegrafen också, där spelade ett band som hette Hoffmaestro riktigt bra var dom faktiskt. Sen blev det hemgång vilket tog ett tag för jag och Thom fick vänta i en evighet på Per. Men det gjorde inte mig så mycket för lilla Emma hade lyckats att bli jätte full, fattar inte ens vad jag hade fått i mig för att bli så full som jag var, inte Thom heller. Det hela är ett mysterium.

Igår kväll var vi även hemma hos Per också och käkade oxfilé med potatiskroketter med rödvinssås och beasås, med vitlöksbaguetter till, såå mummsigt :D Efter det blev det lite myspys kväll här hemma bara jag och Älsklingen. Och nu är han hos Fredd och kollar på supercrossen från i helgen. Jag pratade nyss med Jennie också, sitter och försöker planera en tjejkväll i helgen, var så länge sen alla vi tjejer träffades samtidigt. Så eftersom jag är själv här hemma i helgen så tänkte jag försöka dra ihop en tjejkväll här. Hoppas på att det lyckas :D
 
Nej nu ska jag sluta skriva massa blaj. Här kommer några bilder från i helgen.

         


Bye bye!

RSS 2.0