Dååålig uppdatering, fullspeckad vecka...

Ja som sagt väldigt väldigt dålig uppdatering, men jag har varken haft tid eller lust. Men nu har jag iallafall gjort om bloggen lite MEN det är bara tillfälligt och för att jag skulle testa bara.

Hur som helst i måndags så var jag med Thom upp på banan så han fick köra lite, sån snäll flickvän som jag är så ställer jag upp eftersom ingen annan kunde :p

I tisdags så var jag med min älskling Aydan hela dagen och hade det mysigt, kollade i affärer och fikade. Var väldigt skönt att träffa henne igen med tanke på att vi inte träffas så ofta längre. Eftersom hon jobbar och jag pluggar så får vi inte riktigt våra tider att gå ihop vilket är väldigt synd eftersom vi knappt ses längre. Och hon är ledig på onsdagar och varannan söndag, men det lyckas alltid bli så att jag aldrig är ledig en onsdag, och om jag är det så är det grupparbete då. Men hur som helst så träffades vi iallafall i tisdags hela dagen och fick prata av oss om allt vi missat med/om varandra :) På kvällen så mötte jag upp Nylund i centrum handlade lite till imorgon, drog till kvantum köpte hårfärg och middag. Väl hemma hos Nylund började vi att laga middag och efter middagen började att färga hans hår medans Thom satt och tittade på samtidigt som han satt vid datorn.

I onsdags så var jag hemma hos Paulina hela dagen med henne, Leo och lilla Benjamin. Mot kvällen så åkte jag och Paulina till Willys hon skulle köpa en blomma till Jenny, och jag begav mig till Mårten för att laga mat och äta där. Kom sedan hem var hemma ett tag sedan ringde Carro och Sara så jag gick ut och tog en cigg med dom. Orkade tyvärr inte följa med för jag var så himla trött.

I torsdags så gick jag med Thom och Per till centrum köpte lite grejer till imorgon som jag kom på att jag behövde som jag trodde jag hade hemma med inte hade. Sedan drog vi och hämtade saker dom skulle ha till sina dräkter. Sedan blev det bara slapp resten utav dagen medans Thom och Per började bygga sina kostymer m.m.

Idag så har jag vart uppe på kyrkogården med Karin och tänt ljus på mormor och morfars grav. och Karin tände även ljus på 2 gravar. Jag var så snäll så jag gick till min f.d grannes mans grav och såg att ljuset hade slocknat så jag tände det också. Jag brukar iförsig alltid gå till den graven iallafall. Men men sedan när vi var klara där så åkte jag till centrum och mötte upp Micka, vi gick och tog en fika och sedan gick runt lite i affärer. Sedan träffade jag på Mange som ändrat sig om sin utklädnad efter att jag sagt till honom ett tag innan att det är röd dag imorgon. Så nu ska jag även hjälpa honom imorgon med sminkning. Så vi gick runt lite i centrum och köpte saker som han behöver. Sedan följde han med mig hit hem och kollade på Thoms mästerverk han har gjort :p

Så nu blir det 3 st + mig själv jag ska sminka imorgon, usch börjar känna mig lite stressad men det kommer nog gå bra. Ska även färga Nylunds hår imorgon så vi kommer börja tidigt med sminkning och allt. Dessutom så måste jag sätta upp spindelnätet i Nylunds lägenhet också. Haha jag ÄLSKAR Halloween!

Nej nu ska jag inte skriva något mer för nu blev det ett jätte långt inlägg, bilder m.m. kommer väl upp på söndag från imorgon..

Bye bye!

RSS 2.0