Väldigt dålig uppdatering.

Ja nu har det blivit så igen, har itne skrivit någonting på flera dagar. Men i helgen så var det fullt upp med lägret och så. Men det gick hur bra som helst, inga olyckor eller så. Trevliga killar som kom och en del var bättre än andra på att köra, men alla hade iallafall lite erfarenhet utav det. Jag blev faktiskt lite överraskad för jag trodde inte dom skulle vara så bra som dom var. Men det var ju bara roligt att dom var bättre än förväntat. Det ända som var lite tråkigt var väl att vi hade sånt dåligt väder, det var regn och rusk. Dessutom så blev det nästan översvämmning där uppe. Men alla verkade nöjda iallafall.

Imorgon är det då midsommar också, vi var faktiskt duktiga och gick till systemet igår och köpte allt vi skulle ha. Vi brukar ju vara så dumma och fixa det i sista sekund men inte i år inte. Hur som helst så ska vi vara hemma hos Saras föräldrar, Thom ville inte vara här för han orkade inte städa även fast jag sa att jag kunde göra det. Men det är skönt att slippa vara här i år igen också, med tanke på förra året och hur det blev.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, hade inte så mycket att skriva i alla fall.


Bye bye!

Sweetspot All Stars Jam Episode 5 över!

Ja så var det över då, den här veckan har verkligen gått sjukt fort. Och det har vart fullt ös hela tiden, tidiga mornar och sena kvällar. Igår så var det då avslutning med en heldag på banan med mycke körning, grabbarna bjöd på en riktig show, synd bara att det inte var för en publik. Men det blir nog bra på film och bilder.

Senare så blev det grillning och det bjöds på hamburgare, som alla vräkte i sig. Mot kvällen blev det fotbollsmatch och även den sista deltävlingen mellan lagen. Det slutade med att grått lag öven vann fotbollen, och tog även hem segern över alla deltävlingar, 5-1 till det grå laget blev det. Och jag hejjade ju självklart på det grå laget eftersom min Thomsing var med i det.

Nu idag så känns det ju lite tråkigt att ala har åkt hem, men även skönt att slippa göra något idag. Det är ett så skönt gäng, alla är så roliga och så på sitt sätt, dessutom så kommer alla överens jätte bra. Men vi ses nog allihoppa igen, ska flörta in mig hos Thom så jag får följa med i höst någon gång på IFMXF där han är domare.

Flap kommer vi ju se till helgen igen, för han måste hämta sin hojj som han lämnade här. Och Rasmus bor ju i danmark så det är inte så långt, dessutom sa jag till honom att han får komma hit någon gång snart, och erbjöd honom vårat gästrum.

Men men hur som helst så har det var en väldigt rolig och lyckad vecka, jag har haft det riktigt roligt med åkarna. har kollat på när dom har kört och bara hängt vilket har vart väldigt roligt, även fast det kanske inte låter så. Men det har vart roliga samtalsämnen m.m.

Lägger uppp några bilder. Och för den som vill se hur det har sett ut under veckan så kan man gå in på sweetspot bloggen: http://www.sweetspotallstars.blogspot.com/

                                              

Bye bye!

Regnig dag!

Ja, det var ju inte så kul att det regnar idag eftersom det är en heldag uppe på banan idag, men det kanske blir bättre. Jag håller på att fixa vatten och så nu så åkarna har kaffe där uppe så dom håller sig varma, och jag med för den delen!
Man kan ju hoppas på att det slutar regna iallafall så länge det inte regnar så är det ju okej att vara där uppe. Så det är bara att hoppas på det bästa.

Nu ska jag sminka mig och käka lite frukost sen åka upp till Sweet, skriver väl när jag kommer hem ikväll.

Bye bye!

Varför kan inte folk köra bil i Nynäshamn?!

Äntligen hemma efter en dag uppe på banan. Dom hade tur med vädret det blåste inte så värst mycket så det blev en hel del åkning. Riktigt kul när det är så många som kör på samma gång, nästan så man inte vet åt vilket håll man ska kolla :p
Men men det är riktigt grymt att kolla på när alla kör samtidigt. Sen så var Tv4 där uppe och filmade hela kvällen så jag hoppas att dom fick några grymma bilder och så.
Men det tror jag nog, mot slutet så körde alla tillsammans i tåg och 2 och 2, och det är så grymt roligt att se på. Och det ser så grymt snyggt ut också så jag hoppas att dom fick med det och visar det.

Det kommer att sändas på söndag på TV4 sporten, vilken tid vet jag inte, för det sa dom inte.

Men men kanske ska berätta om min rubrik också och vad jag menar med det.

Jag och Thom åker i hans bil ifrån garaget och Flap efter oss med sitt släp. För er som bor i Nynäshamn så vet ni att det går en bro över tågspåret så man kommer till gymnasiet ungefär. Vi skulle i alla fall åka över den, och kommer från industriomdådet eller vad jag ska kalla det, alltså mot gymnasiet. Och där har vi företräde, men då kommer det en jävla idiot körandes även fast Thom har företräde och redan hade börjat köra över bron. Så Thom blev förbannad och började backa. Och backar rakt in i Flap som kommer åkandes bakom oss. Och han kunde inte backa för hans släp stog helt snett i kurvan som han kom ifrån.
Den andra bilen började backa samtidigt som Thom men började köra fram igen, Thom skrek och frågade Flap om det var lungt, då backar idioten tillbaka igen, med typ 6 bilar bakom sig. Till slut kan vi köra över bron och idioten stog kvar som tur var. Sen när vi kommit över bron gick vi ur bilen och kollade hur den såg ut, Thom fick 2 feta bucklor på vänstra bakdörren från Flaps extra lycktor. Ena den lycktan gick sönder sen även en annan lampa på höger sida plus att fronten fick sig en liten kyss av Thoms dragkrok så det blev en spricka. Ja som sagt en del kan verkligen inte trafikreglerna här i Nynäs. Han gjorde verkligen helt fel för vi hade företräde över bron, och det är skyltar som visar det dessutom.

Usch vad förbannade vi alla blev alltså, men som tur var så var det ingen utav oss som skadade sig, och det var även tur att det var Flap vi krockade med och ingen annan.

Nej nu ska jag hoppa in i en dusch med min älskling sen hoppa i säng och sova, det blir en tidig och lång dag/kväll imorgon uppe på Sweet.

God natt och sov gott! Bye bye!

Blir så förbannad!

Den här jävla kommunen är ju för fan hopplös!
Den 27 oktober så jobbade jag på humlans fritids och har fortfarande inte fått lön! Så idag har jag ringt till rektorn, men hon kunde ingenting göra. Så då fick jag ringa til växeln, som kollade i papprena, och hon sa att papprena har blivit inskickade och att det var konstigt att jag inte har fått någon lön. Men att hon skulle kolla upp det och att hon skulle ringa mig om det var något. Suck alltså! Jag blir så trött! Jag SKA fan ha mina pengar, det är flera månader sen jag jobbade!

Så nu är det bara att hoppas på att pengarna kommer någon gång.

Glömde ju också säga GRATTIS till min Älskade Mamma som fick sin brosch och betyg igår. Så nu är hon en utbildad undersköterska. Jag Älskar dig Mamma!

Bye bye!

Fullt ös medvetslös!

Ja det var fullt ös hela dagen igår. Jag och Thom åkte upp till banan vid 10 tiden ungefär och fixade iordning det sista som behövdes göra. Sedan kom första åkaren ut, Flap. Vi satt och snackade ett tag när sedan Fredd, Jens och även Klockar kom. Sedan började resten utav åkarna rulla in, Rasmus, Busty, Fab, Kai och mecken Mini och filmaren Christoph. Alla kom lagom till lunchen, alla förutom Libor som hade missat sitt plan på morgonen, så han landade 16.45 istället.

Efter att alla åkarna kommit till plats och vi käkat lunch begav vi oss till hotellet Jag, Linda och Anneli visade alla åkarna vägen och sedan begav vi oss iväg och fixade en massa saker. Åkarna skulle mötas utanför hotellet 16.15 för att sedan åka en tur med båten Tösen som varje år. Deras destination i år blev norrhagen där Jag, Linda och Anneli redan befann oss när dom kom iland. Vi välkomnade alla med chips, öl och alkoholfritt. Även i år så är åkarna indelade i lag, och tävlar om den slutliga segern. Men i år består det endast utav två lag ett grönt lag som består utav Fredd, Flap, Fab och Rasmus. Och ett grått lag som består utav Thom, Busty, Libor och Kai. Sedan blev det trekamp som var en chans för lagen att samla ihop poäng. Lekarna blev hoppa säck som det gröna laget vann, sedan blev det den leken när man tar en apelsin under hakan springer ett varv och ska ge den vidare till sin lagkamrat utan händer som det gråa laget vann. Sedan blev det norska fyllan leken, för er som inte vet vad det är så är det när man har en pinne på marken och lutar huvudet mot den och snurrar flera varv sedan springer, som för övrigt det gråa laget vann.

När dom inte hade fler lekar och leka och maten inte hade kommit ännu tog vi fram kubb spelet så dem fick spela det för att ha något att göra så länge. Jag ska diskutera med Fredd idag om vi ska ha med det i poängsamlingen. Men hur som helst så vann även gråa laget kubben. Eftersom jag kommer vara med mesta tiden med åkarna och så, så tyckte Linda att det var bäst att jag skötte poängen och anteckningarna eftersom varken hon eller Anneli kommer vara med lika mycket som jag.

Men men, sedan kom middagen och det bjöds på en traditionsenlig svensk midsommar middag och till efterrätt så blev det hembakade jordgubbsstårtor. Då vi även sjöng Happy Birthday för Busty som minsann fyllde år igår.

Just nu så är alla åkarna ute på havet och paddlar kajak/kanot. Haha ska bli kul att höra sen om någon ramlade i vattnet. Dom skulle vara tillbaka till 14 så då bär det av upp till banan för att spendera hela eftermiddagen och kvällen där med åkning och så. Där det även serveras middag, som idag blir pizza. Hoppas att det är mer vindstilla där uppe idag så de får chans att köra lite, Thom min lilla sötnos var jätte sugen på att köra hela dagen igår.

Nej nu ska jag ta något att äta och sedan göra mig iordning så jag är klar sen för att åka upp till banan :)

Bye bye!

50 frågor om dig och din partner.

1. Du är tillsammans med? - Thom Johansson

2. Och varför det? -  För jag Älskar honom

3. Har han fått något smeknamn av dig? - Ja många :p

4. Hur länge har ni vart tillsammans? - 3 år den 11 augusti

 5. Hur träffades ni? - På krogen

 6. Kände ni varandra innan ni blev ihop? - Ja vi träffades ett tag innan och lärde känna varandra

7. Hur gammal är han? - 24, 25 i december

8. Älskar du honom? - Ja, som fan!

9. Har du slagit honom? - Ja, när vi busar ;D

 10. Har du roligt med honom? - Ja, när båda är på humör :p

11. Har ni sex? -  Jaaa

12. Skulle du kunna bo med honom? - Gör redan det :)

13. Beskriv honom med tre ord? - Underbar, Fantastisk, Bäst!

14. Vet du nånting om honom? - Jaa

15. Har du gjort ett sugmärke på honom? - Ja, fast han tycker inte om det :D

16. Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? - Hela livet, hoppas jag iallafall

17. Får han dig att skratta? - Japp

18. Säg två ord hur du känner för honom? - Bästa vän och den jag ska leva mitt liv med

19. Vad för slags filmer ser ni på ihop? - Alla möjliga

 20. Får du fjärilar i magen när du ser honom? - Ja varje gång när han vart borta

21. Vad har han för ögonfärg? - Blåa

22. Vad är det finaste du fått av honom? - Han själv

23. Har ni samma humor? - Ja, ganska så lik

24. Planerar ni framtiden ihop? -  Lite

25. Skulle han bli en bra pappa? - Ja, jätte bra!

26. Vad gjorde ni senast ni träffades? -  Åt middag

27. Vad gör han när han inte är med dig? -  Är på banan eller med vänner

28. Är du svartsjuk på andra tjejer? -  Nope

29. Har ni bråkat nångång? -  Ja

30. Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande? -  Ja ett pytte litet

31. Skulle du kunna vara otrogen? - Nej

32. Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - En vecka

33. Har ni samma åsikter om saker? - Beroende på vad det gäller

34. Vem håller i fjärkontrollen? - Båda

35. Går ni ut ofta? - Nja

36. Har ni samma musiksmak? - Ja

37. Är han romantisk? - Han har sina sätt :)

38. Stöttar han dig med dina drömmar och mål? - Ja om han tycker det låter bra och är något att sattsa på

39. Har han någon fobi? - Ja

40. Gillar han sport? - Ja

41. Är han en djurvän? -  Ja

42. Kan han sjunga? - Haha nej

43. Spelar han nått instrument? - Nej, bara guitar hero rock band

44. Kan han laga mat? - Ja han är grym!

45. Är han konstnärligt begåvad? - Nja, lite

46. Är han envis? -  Ibland

47. Tycker han om att resa? - Inte själva flygningen med annars så tycker han om att besöka andra land

48. Vad gjorde han som fick dig att gapskratta sist? -  Kittla mig och brottade ner mig

49. Vad är det sötaste han sa sist? - Han säger inte, han visar :)

50. En sak du vill göra med honom - Skaffa barn bland annat.


RSS 2.0