Vill att det ska vara fredag nu!

För då kommer min släkting, mammas kusin, hit och ska hämta sin hundsläde. Jag har inte träffat henne på flera flera år. Ska bli jätte kul att få träffa henne igen efter alla år :)
Dessutom är nog Lena den som jag tycker mest om av alla släktingar :p

Det är synd bara att inte barnen följer med, tror dock att den yngsta dottern följer, vilket är jätte roligt i såna fall. Ser verkligen fram emot det och vill att det ska vara fredag nu. Hoppas bara på att jag slutar vid 11-12 så jag kommer hem i tid så jag hinner träffa henne ett tag. Hon ska tyvärr åka tillbaka till Sunne vid 17 tiden och hämta upp ena dottern på vägen hem.. Slutar jag inte då så åker jag hem senast 13 så jag hinner träffa henne, haha. Vi har ju bara redovisningar och utvärdering av kursen på fredag så jag tror inte att det kommer ta så lång tid som det är planerat på schemat. Tror nog vi kommer sluta runt 12 i alla fall.

Nu ska jag göra natter och krypa ner i sängen med min Älskling och kolla på Arkiv X. Missade det igår för vi skulle kolla på film, the invention of lying, men jag somnade. Så till slut sa Thom åt mig att gå och lägga mig i sängen och sova istället för i soffan. Men nu är jag skapligt utvilad i alla fall. Dock har jag fortfarande väldigt ont i ryggen och min förkylning sitter kvar. Så kroppen mår ju ändå inte så bra och behöver all sömn den kan få. Det tröttar ut att vara förkyld och hostig och ha så satans ont i ryggen.

Nej göra natter var det ja!

Bye bye!

Sjuk... Har inte tid till det!

Usch, nu har jag gått och blivit sjuk igen.. Fast jag överlever väl det är inte så farligt den här gången. Nu har jag bara så sjukt ont i halsen och hostar, snorigheten börjar komma sig på sakta men säkert. Har suttit och nyst en massa nu ikväll. Och jag har verkligen inte tid att vara sjuk den här veckan.
Jag har ett grupparbete som måste göras, ett prov, och ett besök på coop konsum med butikschefen i V-H inför grupparbetet och till sist en redovisning på fredag.
Och på fredag måste jag verkligen vara frisk för då ska min mammas kusin Lena komma hit, och jag måste träffa hene för jag har inte träffat henne på flera år. Och hon är ju så himla underbar! :) Man kan inte göra annat än att bara älska henne!

Nu ska jag få med mig Thom och krypa ner i sängen, måste sova efter våran uppesittar kväll hos David och Sara i natt. Kom hem efter kl. 7 i morse, och då kom vi inte upp för backen ända till oss så vi var tvugna att ställa hos oss grannen, och innan vi kunde göra det så var vi tvugna att skotta så vi kunde köra in bilen utanför grannens garage. Fast å andra sidan så somnade jag efter andra matchen på ufc så jag sov typ 2-3 timmar hos Sara och David i alla fall. Sen sov vi till ungeför kl. 12 imorse. Eller det var då jag kollade på klockan, jag hade vart vaken ett tag då.



Du är den jag vill leva mitt liv med!



Bye bye!

Nej nej nej!

Nu är jag riktigt trött på att endast få dåliga nyheter hela tiden. Det kan aldrig vara något bra.
Usch det är inte så konstigt att man mår som man gör.. Och dessutom så blir allt runt omkring mig lidande för det. Och det är varke bra eller roligt. Skolan får verkligen lida av det och det är verkligen inge bra. Det kommer bli skit jobbigt senare om jag ska ta igen det jag har missat.

Jag vill bara att det ska komma några bra nyheter någon gång. För nu orkar jag verkligen inte mer, jag är trött på att allt ska gå emot mig istället för med mig. I 3 veckors tid nu så har det bara kommit massa dåliga/negativa nyheter eller vad jag ska kalla det. Och jag som är så känslig mår dåligt av minsta lilla, och jag orkar verkligen. Ibland önskar jag bara att jag var en annan person eller i en annan sitts. Men samtidigt så är jag ju väldigt glad för det jag har och skulle aldrig byta ut det mot någonting i hela världen. Men ibland vill jag bara försvinna för att slippa allting, och så känner jag mig just nu. Och så har jag kännt mig ett tag nu. Jag vill bara att det ska gå över, för jag vill må bra igen..



Bye bye...

Återförening! :)

Kom hem från skola för ett tag sedan och har hunnit äta lunch, och pratat lite med Linda om hur vi ska göra.
Min kära barndomsvän har nämligen flyttat tillbaka hit till Nynäs, efter 4 år i Laxå.
Så idag ska vi träffas för första gången på 4 år, förutom en dag för kanske ett år sen eller mer.

Det ska bli hur kul och mysigt som helst, jag ser verkligen fram emot det! Vi kommer ha så himla mycket att prata om så det är helt sjukt. Kommer nog inte kunna beta av allting på en dag, haha. Senare kommer Vanessa också efter hon slutat i plugget. Det är synd att varken Michaela eller Paulina kunde träffas idag. Men det får vi ta nästa vecka förhoppningsvis. Paulina kunde i alla fall nästa vecka. Ska prata med Linda och Vanessa om det idag.

Kommer även få se/träffa Lindas nya tillskott i familjen hennes lilla son Lukas. Hennes dotter Wilma har jag redan träffat. Henne träffade jag när vi träffades sist. Och det barnet är hur gulligt som helst. Och hon var jätte mysig, satt och pussa på mig hela tiden när vi var hemma hos min mamma och fikade.
Ska bli så himla mysigt att få träffa Linda och hennes barn. Man får ju passa på att mysa med andras barn eftersom jag inte har några egna. Då får man låna andras tills man skaffar sig ett eget/egna barn.

Nej nu ska jag göra mig iordning lite så jag är klar när linda ringer och är på väg hem från centrum.

Bye bye!



Linda och Jag                                     Linda

RSS 2.0