R.I.P

Idag så går mina tankar till min kära kusiner Rebecka, Sara och Frida och så klart min moster Sussie.
Mamma ringde mig imorse men jag väntade med att ringa upp för jag låg i sängen så jag tog det lungt och klädde på mig och gick upp. Sedan ringde jag upp hem till mamma, upptaget jaha, då ringer jag mammas mobil då. Mamam pratade med håkan i hemtelefonen så jag pratade med Stefan som sa att mamma hade ringt och att jag skulle få prata med henne, tänkte inte mer på det. När jag väl fick prata med mamma lät hon lite konstig och sa att Siw hade ringt, jaha vad kul tänkte jag.

Men det var inte alls så kul, fick veta att mina mosters man, mina kusiners pappa hade gått bort igår.. Jag blev helt chockad visste inte riktigt vad jag skulle säga. Mamma började förklara att han hade blivit bättre, för han har vart sjuk ett tag, och börjat gå upp och gå och skulle få åka till ett rehab. Vi började prata lite om att det var helt oförståeligt att det alltid ska hända så nära inpå jul, även Siw hade sagt det.

Sedan skulle jag berätta det för Karin (svärmor) som även är min kusins chef så att hon vet om det, då kom tårarna. Jag började ringa runt till syrra och skulle få tag på pappa, helt omöjligt ingen telefon funkade hos pappa. Så det var bara att knalla dit och berätta. Pappa som inte är den som visar känslor blev väl lite chockad och visste inte riktigt vad han skulle säga, vilket är förståeligt eftersom jag också blev helt chockad.

Hur som helst så hoppas jag att Janne har det bra nu där han är. Man får väl se det positivt och se det som så att det var det bästa för honom och att han har det bättre nu. Men jag är ändå ledsen för mina kusiners och mosters skull för det är verkligen ingenting man vill ska hända någon när och kär.

R.I.P Janne Sandelius.

Jag finns här för er familjen Sandelius..

16/11-09

Sitter just nu och kollar på Ullared som går på kanal 5. Haha lite roligt är det. I varje program så har man fått följa en kvinna som är där med sin familj en vecka varje år och shoppar, och hon shoppar nästan varje dag. Hon köper saker för ett helt år framåt. Sjukt mycket hon handlar för, en dag gick på ungefär 25 000 kr. Det är faktiskt lite att ta i med. Men det är ju hennes val så att säga.

Dagen idag har spenderats med Sara :) Vi var ute på Lövhagen och var ute och gick och Leo fick leka av sig lite. Sedan har vi vart hemma hos henne och gjort lite bus, sen drog vi till Al Porto och käkde mat. Sedan var Sara så söt och skjutsade hem mig:)




Imorgon ska jag till skolan och träffa mina sötnosar också. Ska ha textilkurs, så himla intressant var det förra gången så jag hoppas att det blir lika intresssant imorgon också. Måste göra läxan som var tills imorgon också, och ladda min mp3 inför tågresan. Dock så slutar jag kl. 17 tror jag som förra gången. Känns ju lite surt att sluta kl.17 och vara hemma kl.18. Men det är sådant man får ta helt enketl, det är ju iallafall intressant :)



Nej nu ska jag fortsätta kolla på Ullared och göra läxan, sedan ska jag kolla på "Mamma till en mördare" som går på tv 4 kl. 21.

Bye bye!

Lördag 14/11-09

Igår så var jag och Thom hemma hos mamma och firade Jonas för andra gången, fast nu med släkten. Alltså var farmor Ulla och Ove, Anders och Nicklas, Kjell, Emma, Lisa och Klara där.. Vi hade det mysigt och fikade och åt tårta. Sedan så satt vi i soffan och kollade på Klara när hon klättrade över alla och skulle mysa med Jonas.

Det blev så att Thom och jag käkade middag där igår också. Det är ju alltid gott med Mammas mat :) Men vi hade det jätte mysigt vi i familjen sen. Jag satte mig också vid min dator som jag har där och kollade på en massa gammla bilder som jag inte har på min laptop. Men jag ska ta mig i kragen någon dag när jag orkar och föra över en del, eller dem flesta, till den här datorn.

Hur som helst vi åkte därifrån någon gång vid halv 9 tiden ingefär och skjutsade Jossan till gröndalsviken för hon skulle möta Madde (våran kusin). Sen drog vi till konsum, och sedan hem. Vi satt hemma ett tag sen kom Per, Mårten och Anders så vi satt här allihopa hela kvällen och drack lite cider och öl och kollade på UFC galan som var igår..

Idag har jag bara slappat och kollat lite på TV och så.

Nu ska jag dra upp och äta med min Babe, det blir chilli con carne idag, mums! :)

Bye bye!

RSS 2.0