23/6

Nu har jag vart jätte dålig på att uppdatera igen.. Men det är sånt som händer när det är mycker runtomkring..
Det som har hänt på senaste tiden är att jag har tagit examen, min syster har tagit studenten, och den andra systern har gått ut 9:an..

I helgen så hade vi även Sweetspotcamp på banan igen, eller för första gången i år.. Och redan i torsdagskväll så kom dom första, det var Tobe från Fagersta och Moa och Albin från Halmstad, Tobe och Albin skulle göra backflips i foampiten.. Sen på fredag kväll/lördag morgon så kom alla andra som skulle vara med på campet. Vi hade jätte bra väder hela helgen, med bra åkning. Dock några krascher, men endast 2 stycken allvarliga.. Men ingenting brutet eller så ialla fall så det var ju tur.

Kändes jätte tomt att komma upp på banan idag när det inte stog någon husvagn där, och ingen Moa var där :( Usch vad jobbigt, jag saknar henne redan, ja dom andra med såklart.. Känns jobbigt att vi ska bo så långt ifrån varandra. Och dessutom så har jag ju inge körkort heller så jag kan inte åka och hälsa på när jag vill. Men ska tvinga med mig Thom ner till Albin och Moa så kan ju han även passa på att köra med Stupidhurts gänget. Och jag får ju självklart träffa Moa :) Det är ju det som är det viktigaste, haha.

Nu håller jag även på att planera en möhippa åt min älskade underbara bästa vän, Aydan. Hur glad som helst för hennes skulle :) Dock så fick jag rätt lite tid på mig att planera möhippa åt henne. Och hon ville bestämt att det var jag som skulle planera den. Så det känns ju skönt ialla fall att hon har så mycket förtroende för mig haha. Nej då skämt åsido, det ska bli jätte kul att planera den, och jag känner mig hedrar för hon ville att jag skulle fixa den. Och det kommer bli hur kul som helst.

Och snart så ska vi även få tillökning i familjen. En liten jack russel valp som heter Flinga.. Ska bli hur mysigt som helst.. Och hon är så söt och liten. Jag bara längtar tills vi får hämta henne. Och tills vi har henne här hemma hos oss. Jag har verkligen saknat att höra tassarna i taket på morgonen när man vaknar. Och skällandet när man kommer in genom ytterdörren, och krafsandet på dörren från någon som vill komma in och mysa med en :)

Men snart så, snart får hon komma hem till oss, hon måste bara bli 8 veckor först.


Här är två bilder på söta lilla Flinga.
Man kan även gå in på kennelns blogg om man vill se fler bilder.. och det gör man här: http://djackis.blogg.se/


Nej nu ska jag kolla på Pacific med min Älskling.

Bye bye!

RSS 2.0