Fredag!

Dagen började med att jag åkte till skolan och gjorde prov, som kändes sådär...
Sen gick jag till centrum och fikade ett litet tag.. Sen när jag var på väg hem så ringde lilla Aydan och frågade om vi skulle åka och träffa vår gamla lärare. Det lät som en bra idé så hon hämtade upp mig vid tåget så åkte vi dit och satt och fikade och hade det mysigt med Marieh..
Sen åkte vi till Humlan och träffade min lilla Larsan.. Och alla andra barn som jag ska jobba med..
Sen skulle vi hem till henne och hämta något,och då ser vi Ecki och några utanför La Playa med sin bil så dom stannar oss. Då får vi höra att någon grej till kopplingen har gått av så då ska vi bogsera dem, men det gick inte för hon hade ingen dragkrok på sin bil..
Så till slut kommer i alla fall någon annan och bogserar dem och vi åker efter genom hela stan.. För dom lånade spännband av Aydan för att kunna bogsera bilen.. Haha stackars Ecki säger jag bara... Men det löser sig nog..

Nu sitter jag här hemma och väntar på att Thom ska komma hem, för den jäveln åkte och fiskade utan mig, så vi kan äta något, så jag kan få gå och lägga mig och sova innan jag ska till jobbet. Usch jag har verkligen ingen lust för att jobba idag. Det är så jävla kallt ute och någon jävel har snott min fläkt jag brukar ha där i entrén och värma mig med..

Nej nu ska jag kolla på One Tree Hill...

Byebye!

Jaha, så har man fixat en blogg också.

Jaa, nu blev det ju så. Eftersom jag tycker att det är så kul att sitta och läsa andras och Sara tjatade på att jag skulle fixa en så fick jag ju göra det. Och dessutom så hade jag ingenting att göra så jag passade på, även fast jag borde plugga. Men det känns som att det inte spelar någon roll för det fastnar i alla fall inte.
Jaja, jag skulle bara skriva lite.
Nu ska jag hoppa i säng med älsklingen och kolla på True Blood, lite skum men rolig serie vi börjat kolla på...


Byebye allihoppa.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0