.....

Jaha ännu en dag har gått. Igår blev det lungt hemma med Thom på förmiddagen sen fick vi båda något ryck och begav oss ut på lövhagen och sprang, känns inte kul idag kan jag säga. Det märks verkligen hur otränad man är, fy fan vilken träningsvärk jag har idag alltså. Sen på kvällen gick jag till centrum och träffade Carro efter att hon hade slutat jobbet.

Natten till idag var inge kul kan jag säga, först hade jag svårt att somna, sen när jag väl hade somnat så ringer min telefon 01.40 på natten, vad är det för jävla idiot som ringer 20 i 2 en vardagsnatt?! Självklart så var det från skyddat nummer det ringde, den jäveln som ringde gav sig inte heller utan fortsatte ringa till 02.15 inatt så jag har inte sovit speciellt mycket. Det blev 9 missade samtal och en gång svarade jag utan att säga något, så det blev 10 samtal allt som allt. Om den jäveln ringer inatt ska jag fan svara och se vem fan det är, men jag vill ändå sova för det tog kan jag säga. Oj vad trött jag har vart idag alltså, jag har knappt kunnar koncentrera mig, jätte jobbigt.

Som tur var så slutade vi aldrig kl 17 idag, jätte skönt. Utan 14.45 så får vi rast och tänker "fan vad jobbigt 2 timmar kvar" sen kommer vi tillbaka till klassrummet kl 15 och fortsätter med det vi höll på med innan rasten. Sen 15.15 säger han att han inte har något mer att ta upp idag. Först fattade jag inte riktigt vad det var som hände för jag satt i min egen lilla värld och ritade på ett papper, men när alla började packa ihop sina saker blev jag överlycklig.

Sen när jag var på tåget skickade jag sms till Jennie och bad henne följa med mig till centrum vilket hon gjorde. Även fast det bara var ungefär en halvtimme vi hann träffas så var det mysigt i alla fall, vi hann ju snacka lite om allt och ingenting. Vilket alltid är mysigt, och att man får prata av sig om massa saker också.

Nej nu ska jag prova ringa Jocke igen och se om han slutat spela och gå ut och ta en cigg.

Just det jag köpte ju en klänning från Nelly, as snygg kommer från Rare Fashion lägger upp en bild här nere. Tänkte att jag ska ha den på mig på lördag på min födeksedagsfest :) Den ser bättre ut på, jag lovar!

Bye Bye Allihopa!


Helgen..

Nu börjar helgen lida mot sitt slut, men jag lider inte för det för jag är ledig imorgon! :) I fredags så var jag och Älsklingen bara hemma och hade det mys framför TV:n vi skulle egentligen kolla på X-fighters men vi orkade inte vara vakna till kl. 04.00 så vi strundtade i det. Lördags var det lungt på dagen vi var bara hemma, Thom drog och tränade ett tag. På kvällen så blev det fotboll Sverige - Portugal hemma hos Mårten, dock en väldigt tråkig match. Hände nästan ingenting spännande, Så matchen slutade med 0-0, vilket egentligen är bra för Sverige, men det hade vart bättre om dom vann.

Idag händer det inte så mycket vad jag vet än, ska väl ta och kolla lite kläder på Nelly. Thom sa att jag fick välja något som jag ville ha och beställa det så skulle han betala det så blir det hans födelsedagspresent till mig :) Jag beställde iofs nyss en klänning därifrån som jag fick i fredags som jag ska ha på lördag. Men om man beställer inom 14 dagar så blir det fraktfritt, iofs så var det fraktfritt när jag beställde klänningen också. Hur som helst så blir det nog en lugn dag idag. Vi ska väl kanske tvätta lite så vi får lite rena kläder, börjar bli en stor hög nu :p

Byebye Allihopa!

Egobild på mig :p

25/3

Återigen så har jag vart väldigt dålig på att skriva, det går i perioder det här med skrivandet. Men nu tänkte jag i alla fall vara lite duktig och skriva ett inlägg.
Idag så har jag vart nere i centrum och fikat med Micka, var väldigt länge sen vi träffades. Så det var mysigt att träffas och prata av sig lite. Vi satt och fikade väldigt länge måste jag säga, men så brukar det ju bli också när man inte träffats på ett tag. Så har jag även vart på bibblan idag och hämtat min Civilrätts bok som jag måste ha till kursen nu. Läser just nu en kurs som heter Handelsjuridik. Först så trodde jag att det skulle vara en jätte jobbig och tråkig kurs, men nu när man har börjat med kursen så tycker jag att det är väldigt kul och intressant faktiskt. Vi får lära oss massa intressanta saker som man inte hade en aning om innan. Och det är ju alltid kul att lära sig massa nya saker :)

Igår efter skolan så åkte jag hem till min underbara Carro ett tag och det mys och kollade på tv och snackade lite och kommenterade och skrattade åt alla konstiga reklamer som går på tv nu. Sen vid ungefär kl 16 så kom Thom och hämtade mig så åkte vi hem och käkade. Sedan vart det en lugn kväll framför datorn och TV:n.

I helgen som var så var jag på fest hemma hos Calle och johanna. Och dit hade jag med mig mina vackra tjejer Carro och Jennie. och vi hade det väldigt trevligt måste jag säga. Det blev ingen utgång för oss för när vi precis skulle gå så kom det in en hel skock med folk som övertalade oss att stanna kvar. Och det var väldigt trevligt att stanna kvar måste jag säga. Träffade massa trevligt folk som jag hade väldigt trevligt med och pratade väldigt mycket med bla. Dennis och Honken och Danne Snäll som jag sedan efteråt gick till centrum med och träffade Aron. Sedan satt jag och Snäll i centrum ett tag och bara snackade en massa, väldigt trevligt måste jag säga. Sen blev det hemgång för mig, för att sedan vakna upp dagen efter och må otroligt dåligt, vaknade t.o.m. full. Ursch det var länge sen jag var så bakis. Men det måste man väl också bli ibland man kan ju inte alltid må bra.

Och snart fyller jag år också :) Fyller år om exakt 9 dagar, så dagen efter min födelsedag alltså den 4:e april så blir det födelsedagsfest, ska bli kul! Har fått lånat min underbara kompis lägenhet för att ha festen i, självklart ska ha få vara med, men det är jag som tar hand om att bjuda folk, han står bara för husrummet :p Det är tur att man har såna kompisar faktiskt! Ska väl snacka lite mer med honom om det ikväll, ringde han nämligen idag och frågade om han kom ihåg att han lovat mig det, och det gjorde han självklart :) Så nu blir det väl till att planera allt det. Vi ska ju hem till Mamma på dagen också för att fira. Plus att mina Kära Svärföräldrar ska med dit också för Mamma och Stefan ville att bjuda dom på middag, så det ska bli mysigt :)

Nu fick jag nyss reda på av min Lilla Älskling också att det blir våfflor till middag, det är ju trots allt våffeldagen idag :)
Lägger upp lite bilder här nedanför:p

Bye Bye Allihopa!


Carro, Jag & Jennie i helgen :)




Ungefär 3-4 år gammal bild på Micka & Mig :)



Gammal bild på Carro & Mig :)



Helgen som vart!

Blev en mysmiddag hemma hos mamma, fast innan det så var jag tvungen att raka av Thom håret, det hade tydligen blivit långt :S Men sedan bar det av hem till mamma i snöandet och haglandet. Sen åt vi en super god middag, grillad fläskfilé och mammas potatisgratäng, love it! Sedan så blev det efterrätt "fruktcoctail" fruktsallad med vaniljglass, mm så gott! Sedan så var vi kvar ett litet tag och pratade och hade mys. Sedan åkte vi hem igen och gjorde oss iordning, och sedan kom Per och sedan kom P-O och hämtade oss för han skulle skjutsa oss till Sara och David. Sedan så hade vi det väldigt trevligt där. Sedan bar det vidare till Telegrafen väl där fastnade jag nere i rockbaren med Danne och snackade en massa med honom. Sen när jag väl kom upp så hittade jag Johan och pratade en massa med honom, sen blev det lite dans med Thom, Marcus, David, Mårten, Hultan och Joel. Sedan så började Governor Andy att spela. Så då stog jag och dansade med Johan och snodde vin av Roger, drack halva hans flaska med rödvin :P

Sedan när dom hade spelat klart så gick jag och Johan till baren och tog en flaska rödvin till :p Sedan gick vi ut på lastkajen och rökte och snackade lite med Danne och Jane. Sedan så gick vi upp till VIP logen och snackade med Governor Andy och bandet. Väldigt trevliga måste jag säga. Jag har ju träffat Governor Andy innan men då har vi bara hälsat lite snabbt för jag har jobbat. Men vi satt där och pratade ett tag och hade det väldigt trevligt. Jag fick hans nya cd-skiva av honom som han signerade till mig och ritade en fint litet hjärta :) :p

Sedan gick vi ut till dansgolvet igen för dom skulle sälja skivorna. Och jag krängde den första skivan åt dom :D Haha jag kanske kan bli en väldigt bra säljare trots allt :p Sedan så hittade jag Thom igen så jag tog med honom För att presentera honom för Governor Andy så dom snackade lite. Sedan så kände vi att vi var klara att gå hem så vi gick och hämtade jackorna och begav oss hemåt.

Hela dagen igår spenderades i stort sett i sängen framför TV:n sedan så blev det pizza med Mårten på Al Porto. Sedan så åkte vi till Willys och köpte till gottis. Där träffade jag Hobbe innan jag gick in som mobbade mig och tyckte att jag såg lite trött ut. Vilket inte var så konstigt med tanke på hur mycket vin jag hade druckit, och med tanke på att jag typ vaknade full igår morse. Efter att jag hade ätit lite frukost så började jag dock nyktra till :p

Den här dagen har dock vart rent jävla kaos, vaknade i morse av att telefonen ringde och tröck på snooze men telefonen snoozade inte =/ Jag måste verkligen lära mig hur den nya telefonen fungerar nu alltså. Så jag försov mig, vääldigt länge. Vaknade vid 11 eller nått av att Madde skickade ett sms till mig, och vi slutar kl 12. Så jag hade försovit mig väldigt mycket med andra ord. Aja jag kanske ska lära mig hur telefonen fungerar nu så jag inte försover mig imorgon. Lägger upp lite bilder här nedanför från i lördags :)

Byebye Allihopa!

Älsklingen & Jag!


Thom :)                      Governor Andy                   Thom & Johan
  

Governor Andy & Jag            Johan & Jag           Governor Andy & Jag
  

Min signerade skiva :)


RSS 2.0