Torsdag, Fredag

I torsdags så var jag hemma hos Erica hela dagen och jobbade med grupparbetet, vi hade riktigt mysigt och kul faktiskt. En skönt litet gäng emd brudar :) Alla är helt olika fast ändå helt lika, riktigt roligt faktiskt. Sen åkte jag hem och hämtade min nya mobil :D:D I fucking love it! Det tog ett tag innan jag förstod mig på hur den funkar, har väl inte riktigt kommit på alla funktionerna med den än, men det kommer nog snart, hoppas jag.

Sedan i fredags var jag i skolan och stannade sedan var för att göra FEK provet, hoppas verkligen att det gick bra. Men det kändes bra jag var rätt så säker på allt och svarade på alla räkneövningar i alla fall. Sedan så skulle jag åka hem, men då träffar jag Faster Lotta på tågperrongen så hon övertalar mig att ta ett senare tåg med henne till nynäs. Så åker vi till V-H för att kissa och i V-H på perrongen så möter jag Mårten så jag övertalar honom att följa med till systemet. När vi väl är på systemet så möter vi Nylund där, så då flörtar jag till mig skjuts hem av honom så jag handlade allting tills idag också. Sedan så bar det av till Kvantum med Karin, där köpte jag räkor, aioli, ost, kex och massa gott till tjejmiddagen :)

Sedan åkte vi hem, jag hoppade in i en snabbdusch med min älskling sen hade vi sällskap ner till Svanis, för han skulle till Per på killkväll och jag skulle till Johanna och Calle på tjejkväll. Så gjorde jag och Johanna oss iordning, sedan gick vi och mötte Carro och handlade. Sedan när vi var tillbaka så fixade vi maten och började käka och snacka och mysa :) Sedan så började vi med räkorna och osten och kexen, och då kommer min lilla Aydan dit :) Det var väldigt mysigt så vi sitter och snackar en massa och har det roligt och mysigt.. Sedan efter ett tag åkte Aydan hem och jag och Carro var kvar ett tag till, tills Thom ringde mig och frågade om jag ville gå hem snart. Så då gick jag och hämtade honom hos Per sedan gick vi hem och la oss i sängen och kollade på Samantha Who som vi laddat hem.

Sen nu idag så blir det först middag och mys hemma hos Mamma och Stefan sedan ska vi hem till Sara och David på inflyttningsfest och sedan till Telegrafen för Governor Andy spelar :D:D

Nej nu ska jag nog hoppa in i duschen och göra mig iordning så jag är klar till vi ska hem till Mamma.

Byebye Allihopa!

Onsdag!

Jag började morgonen med att gå upp tidigare för att köpa/beställa min nya mobil, för jag orkade inte vara uppe tills 12 inatt och göra det. Jag hade tänkt det från början eftersom pengarna kommer in efter kl 12 på natten. Men jag höll på att somna redan kl 22 i soffan så Thom sa till mig att vi skulle gå och borsta tänderna och sen lägga oss istället. Jag somnar ju nästan jämt i soffan, tror att han börjar bli lite små trött på det för vi säger att vi ska kolla på en film men så somnar jag istället, haha.
Dom timmarna jag var i skolan gick rätt så snabbt, och vi fick även sluta tidigare vilket var skönt. Så då gick jag till centrum och köpte ett par nya leggings och ett linne från Gina Tricot. Sedan åkte jag hem för att käka lunch med min lilla älskling, sedan beställde jag även ett minneskort till min nya telefon pga att man inte fick med det.

Sedan så la jag mig i soffan och kollade på tv och självklart så somnade jag till en stund, eller jag tog en powernap :p Efter ett tag så kom Thom och väckte mig som vanligt för att vi skulle åka upp till Sweet. Och vi måste ju åka innan det blir mörkt för annars så ser vi ju inte vad vi gör. Så vi klädde på oss massa kläder och gummistövlar och åkte upp dit och började skotta en massa snö. Det är så skönt att åka upp dit alltså, jag verkligen älskar att vara där. Det känns som att man släpper allt för en stund och bara kan vara, inga människor runt omkring bara skog och åkrar. Det är synd bara att det är snö och blött, jag vill ju köra mini! Men det kommer jag inte kunna göra förens all snö är borta och det är tortt i banan, och det kan ta ett jävla bra tag med tanke på hur mycket snö och is det är där. Jag är så jävla sugen på att köra alltså jag lääängtar tills jag kan göra det igen. Det finns liksom ingen annanstans jag kan köra heller, eller det finns en inomhus hall i vallentuna men jag har aldrig tid att åka dit med tanke på skolan. Och då kommer jag inte kunna köra när som helst heller utan bara en viss tid när det är en massa andra tjejer som kör mini. Så då kan jag inte åka med Thom heller eftersom han kör sin vanliga hojj när han är där, eller jag kan ju men då måste vi åka i omgångar vilket kanske inte är så kul.

Nej nu ska jag nog ta och få lite mat i magen med min lilla Älskling om han är hungrig än. Sedan ska vi nog ha det lite mys, hoppas jag i alla fall, även fast jag är så jävla trött :)

Byebye Allihopa!


Jag sommaren 2008!





Givande Tisdag!

Just nu sitter jag här hemma och kollar på NCIS och väntar på att Thom ska komma hem från gymmet. Började dagen med att knappt komma upp ur sängen för jag var så trött, pga Thom kom hem så sent igårkväll och jag kunde inte somna innan han hade kommit hem.. Så jag var halvt död första timmen i skolan. Slutade vid 12 ungefär och då bestämde Jag, Erica & Rasmieh att vi skulle stanna kvar och jobba lite med grupparbetet, Madde och Jeanette var sjuka idag också. Men vi tänkte i alla fall börja lite smått. Vilket aldrig blev av utan vi satt i klassrumet ända fram till 15.30 och bara snackade om allt mellan himmel och jord. Och fick reda på massa nya privata saker om varandra. Jag anser att en del privata saker kan vara bra att få reda på om sina vänner eller att dom får reda på en del privata saker om mig själv. Det kan göra så att man förstår sig på personen bättre eller förstår varför personen agerar som den gör i vissa fall.

Men men hur som helst så hade vi en väldigt mysig prat stund i sådär 3½ timme. Jag kan inte ens fatta att vi satt kvar så länge i skolan efter att vi slutat och inte jobbade ett smack med grupparbetet. Vi åt inte ens någon lunch även fast alla var jätte hungriga, pga att vi satt och pratade så mycket och inte kunde sluta prata :) Det är så mysigt att ha såna stunder när man verkligen inte kan sluta prata.

Pratade med min lilla Jennie i telefonen nyss också och fick reda på att hon är Nynäs, så jag hoppas att vi hinner träffas i veckan innan hon åker tillbaka till Norrtälje. Jag har verkligen saknat henne när hon inte vart här, men sen så blir det alltid att vi knappt hinner träffas något när hon är här i alla fall. Det var så mycket bättre när hon bodde här, jag saknar verkligen våra promenader när vi bara går runt och snackar om allt som hänt i våra liv den senaste tiden. Eller våra fika stunder antingen på Jannis eller hemma hos någon utav oss, mysiga stunder det.
Den senaste tiden så har jag verkligen suttit och tänkt alldeles för mycket på saker och ting och grubblat på en massa. Har kommit in i en fas just nu där jag känner mig osäker på allt och alla i mitt liv. Och det är verkligen jätte jobbigt att känna så för jag känner att jag inte riktigt vet vilka jag kan lita på eller inte och vad jag kan säga till vem. Visst så känner väl säkert alla så ibland men jag har börjat känna så väldigt ofta nu för tiden vilket gör mig väldigt lätt irriterad. Och det går i sin tur ut över mina nära, speciellt Thom, vilket inte alls är meningen. Jag vill verkligen inte såra någon utav mina när och kära eller få dom att må dåligt också. Så jag får väl helt enkelt försöka att sluta grubbla så mycket på allting. Men det är tur att jag har mina vänner som jag kan prata av mig med. Och dom senaste dagarna så har jag verkligen fått prata av mig, vilket har vart väldigt skönt. Igår så fick jag prata av mig om en massa saker som jag inte pratar så ofta om med Erica och det var verkligen jätte skönt, hon är verkligen en bra lyssnare och frågar jätte bra frågor om det man pratar om. Hon ställer frågor om sådant som man kanske inte riktigt har tänkt så noga på innan vilket är väldigt bra ibland.

Nej usch nu ska jag umgås lite med min Älskling och kolla på The Mentalist.

Byebye Allihopa!

En givande måndag!

Så var det måndag igen då.. Usch så jobbigt, jag vill ju ha mer helg.. Men jag har ändå haft en väldigt trevlig dag :)
Morgonen började med att åka till skolan och påbörja andra delen av FEK 2 (företagsekonomi 2) och dela in oss i grupper som vi ska jobba med under grupparbetet. I min grupp blev det då Jag, Erica, Rasmieh, Jeanette och Madde. Och jag tror att vi kommer att jobba väldigt bra tillsammans och få ett bra arbete. Vi började spåna lite på vad vi skulle arbeta med/om och vi kom fram till en väldigt bra sak, så det här grupparbetet ska bli väldigt kul att göra! :)
Sedan så fick vi sluta rätt så tidigt, eller iofs bara 20 minuter tidigare men i alla fall :p Sedan så åkte jag Erica och Jeanette till V-H och Erica skulle köpa lite saker på konsum till middagen. Sedan så satte jag och Erica oss på tåget och åkte mot Tungelsta och gick hem till henne och gick ut med Claudia och sedan käkade lunch för att sedan fika. Väldigt mysigt måste jag säga :) Tack Erica :)

Vi satt och pratade och åt kakor ett bra tag faktiskt. Jag var inte hemma förens 17.30. Men det är skönt när man slutar tidigt så man får tid över till sånt, för det behöver man ibland i alla fall jag. Och bara prata av sig om allt och prata om allt mellan himmel och jord.

Så nu sitter jag här hemma och väntar på att mina måndags serier ska börja :p Och Thom har åkt iväg och gymmat och borde komma hem om ett tag för att duscha och sedan åka iväg till Fredd som han alltid gör på måndagar och kollar på supercrossen som har vart i helgen. Men ibland är det skönt att få vara själv här hemma och bara ha tid för mig själv utan att höra honom sitta och spela datorspel :p Men sen när han väl är borta i alla fall så vill jag att han ska komma hem, haha det är lite roligt det där. Men man behöver lite tid i från varandra ibland också, annars går man varandra på nerverna till slut. Vilket inte alltid slutar så positivt.

Nej nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen så att jag hinner plugga lite innan mina serier börjar, det är start redan kl. 20.00 med 90210 därefter så är det The Secret Life of the American Teenager och därefter så är det L Word :D Rätt så olika serier i sig men jag har fastnat för dom, allra helst dom två sistnämnda :p

Nej nu ska jag göra ett ryck så att jag får någonting gjort :)

ByeBye allihopa!

Givande helg, eller?

Jag började fredagen med att åka hem till pappa med Rasmieh som skulle klippa pappa och mig. Jag hade bestämt mig för att bara klippa luggen från början, men det slutade med att hela håret blev klippt, och jag är jävligt nöjd :)
Rasmieh är jätte duktig verkligen, riktig perfektionist, så då vet man att det blir bra.
Sedan så gick vi hem hit till mig och Thom ett tag och Rasmieh skulle få prova en tröja som dock var för stor. Så satt vi här ett tag och gick sedan till centrum och var där ett tag, när sedan Rasmieh åkte hem vid 7-tiden.
Sedan så gick jag hem och väntade på att Jag och Thom skulle åka till Mårten för vi skulle käka med honom och Sillen och sedan spela guitar hero rock band. Och sedan så kom också Calle och Per och var med och spelade :)

Sedan blev det lördag och Stefan ringer mig och pratar lite och säger sedan att dom ska till bowlinghallen för Jonas ska på kalas där och jag säger att jag också vill spela bowling. Så Stefan hyr en bana till oss, så Jag, Mamma, Stefan och Jossan spelade samtidigt som Jonas och hans kompisar spelade. Och tro det eller ej men jag vann över Stefan för en gångs skull, jag hade sån tur hela tiden :) Men pga att Stefan ringde så kom jag på att vi skulle spela bowling på kvällen med vännerna så jag började höra mig för lite och se hur många det var som var intresserade och vi blev ett helt på 9 stycken i alla fall. Så det var roligt.. Dock så gick det inte lika bra för mig på kvällen som det hade gjort på dagen. Jag spelade på samma bana som Thom, Mårten, Nylund och Per. Och Per var riktigt grym faktiskt! Jag trodde inte att han skulle vara så bra faktiskt. Men man lär sig något nytt varje dag :)
Sen efter bowlingen så gick vi hem till Calle igen, vi hade mötts upp där innan bowlingen också. Men jag kände mig inte så peppad på att stanna så jag och Thom gick hem och kollade på UFC istället, dock så somnade jag som vanligt :p

Våra poäng andra omgången vi spelade, Jag leder över Stefan:)




RSS 2.0