Välkommen till vuxen livet Emma!

Och nu menar jag inte allt som har med jobb att göra, för jag pluggar ju fortfarande. Utan nu menar jag mer att det märks att man börjar komma upp i åldern.
Min kör Mor ringde mig idag och sa att jag hade fått post, från csn, och sedan en kallelse för en undersökning. Vad visste hon inte så jag bad henne öppna det och kolla vad det var.
Självklart var det något som jag verkligen HATAR att göra. Det var en cellprovtagning jag blivit kallad till, alltså en GYN-undersökning. Great, det är det värsta jag vet att ligga i den där jävla stolen och sära på benen och visa hela härligheten. Utan kläder på underkroppen dessutom. Men som mamma sa det är en bra sak att göra när det är gratis. Jag är redan sjukt nervös och det är inte förns den 11:e..
Skickade sms till Thom på en gång när jag lagt på luren med mamma, och han sa: "Du måste. Skönt att få det gjort.." Lätt för dig att säga. Haha så jag frågade om hans ens hade sett en sån där jävla stol någon gång..

Jaja det löser sig.. Nog om det nu.. Hur som helst så kommer min Älskling hem om dryga timmen, ÄNTLIGEN. Då ska jag sätta honom på att starta en brasa, för det är svinkallt i huset. Eller i alla fall på övervåningen så jag har hållt mig nere för jag blir iskall om fötterna och börjar frysa på en gång jag kommer upp, haha. Sedan så kan vi ta en dusch.. HAde tänkt ta mig ett bad på tagen idag men det är ju så kallt där uppe så jag drog mig från det, och dessutom så är det ju mysiagre att duscha eller bada med min Älskling.

Nej nu ska jag inte göra det här till världens längsta inlägg.. Men imorgon så är det ju NYÅR också mina vänner. och jag antar att jag inte kommer skriva något innan dess, så: GOTT NYTT ÅR alla kära vänner!

Bye bye!

RSS 2.0