Garagefesten!

Blev en väldigt lyckad kväll igår. Vi hade det jätte roligt hemma hos Mårten och föra jag och tjejerna. Men en del ville dra tidigare så det blev bara Jag, Mårten, Carro och Jennie kvar. Men vi hade det jätte roligt spelade Guitar Hero Rock Band. Och jag sjöng så jag blev helt hes, haha.

Vid halv 12 ungefär så drog vi till garagefesten. Och där var det verkligen skit roligt. Speciellt när Hoffmaestro spelade. Det var ett sånt jävla drag alltså. Dom som hade gått innan dom spelade eller som inte var där överhuvudtaget missade verkligen något alltså. Hela publiken dansade i takt och hoppade som dom samtidigt rörde sig från ena sidan till den andra. Bokstavligt talat så gungade hela publiken från vänster till höger samtidigt som dom hoppade upp och ner helt sjukt att se. Men blev även nersprutad av skum under tiden som dom spelade, och det sprutades eld ur någon stor grej som stog i mitten utav publiken mitt emot scenen. Aa jag kan inte säga mer än att det var sjukt grymt.

Slänger upp lite bilder från kvällen!
                    


Bye bye!

Igår och idag!

Igår på dagen så var vi vid andra pump och badade och solade, blev inte så mycket bad för mig dock eftersom jag har röda veckan. Men jag kom ialla fall i vattnet en gång. Vi var ett helt gäng som åkte, riktigt kul faktiskt att nästan alla var med. Det var Jag, Thom, Calle, Per, Nylund, David, Sara, Sillen och Linda.

Sen åkte vi hem runt tre och då träffade jag Carina en liten stund, passade på eftersom hon ändå var här och vattnade Ingrids blommor och så. Vi bestämde att vi kanske skulle ta en fika på måndag då och ska hit och vattna blommorna igen. Ska bli riktigt kul, vi har inte träffats bara vi två och pratat på länge :)

Sen så kom Mårten hit, vi gick till konsum och handlade och sedan lagade vi mat. Det blev biffteki, klyftpotatis, tzatsiki, baguetter och lite vin, mums! Sedan så satt vi här hela kvällen och kollade på RedBull X-Fighters.

Idag så har Jag, Thom och Mårten vart i centrum, gått på systemet, vart i hamnen och käkat glass och haft det mys, även planerat inför kvällen också. Så ikväll blir det Garagefesten med Carro, Mårten, Marcus, Nylund, Calle Och Jennie om hon skulle med, hon hade väl inte riktigt bestämt sig. Men kul ska det bli iallafall!

Nu ringde Carro så måste prata med henne!

Bye bye!

Sovdags!

Det blev inget åkande för mig idag, det var alldeles för varmt. Men älskling körde ett pass, ett lekpass. Men det var ändå skönt att bara sitta där uppe i solen.
Efter vi hade suttit där ett tag och käkat och Thom hade kört så drog vi och hämtade upp Mårten sen ut till Lövhagen och andra pump för att bada. Blev dock inge bad för mig, det var svinkallt i vattnet. Dessutom så tog världens jävla omväg för Thom sa att vi skulle gå joggingspåret för det skulle gå snabbare enligt honom. Vilket det inte gjorde, det tog oss dubbelt så lång tid att komma ut till andra pump.
Sen drog vi till Coop och handlade mat, drog hem till Mårten och lagade pizza, blev skit gott :) Även på Coop tog det hundra år för oss att hitta allt det vi skulle ha, suck. Och vems idé var det att vi skulle åka till Coop, jo självklart Thoms. Haha men han tog på sig det :p Bara för han tyckte att jag och Mårten gaddade ihop oss mot honom :p

Nej nu ska jag borsta tänderna sen hoppa i säng med Älskling!

Bye bye!

Onsdag...

Happ, idag är det onsdag också. Usch vad snabbt det går, snart kommer Karin, Bengt och Fliasa hem också.

Igår så var jag och fikade med Carro ett tag, vi hade det jätte mysigt :) Och igår så var det även bara vi två själva, det brukar inte hända så ofta :P Men men hur som helst, så blev det väldigt mycket prat och ett antal cigg. :)

Idag så ska nog jag och Thom åka upp till banan eftersom alla andra är på rassa och inte ens kunde fråga om vi ville följa med. Så då kan vi ju lika gärna åka upp dit, så man får lite träning gjord också. Man kan ju inte bara gotta sig hela sommaren :p

 Nej nu ska jag klä på mig lite kläder, ligger här med bara bh och trosor.

Bye bye!

Måndag...!

Jag orkade aldrig skriva igår hade massa annat för mig. Men jag klarade iallafall att vara vaken hela natten :) Så duktig jag är. Vi kom hem efter 7 någon gång i går morse, borstade tänderna och gick och la oss. Sen sov vi till typ 12 någon gång. Sen på eftermiddagen så drog vi och fiskade. Sedan drog vi hem hit till oss allihop och lagade mat. Det blev Fajitas och vanlig Taco :p Det var Jag, Thom, Nylund, Sillen och David. Riktigt mys! Vid 9 tiden så drog alla hem för att dom skulle spela allihoppa tillsammans.

Sen hände det inte så mycket mer, vi skulle kolla på em film igår men vi insåg att vi hade sett den redan, så Thom höll på att somna tills jag väckte honom :p Jag var hur pigg som helst, hade jätte svårt att somna.

Nej nu ska jag göra annat och lyssna på Sean Kingston - Fire Burning. Måste bara säga det att den är hur bra som helst, jag har gått och blivit kär i den ;)

Bye bye!

Fortfarande vaken och pigg!

Snart är det dags för oss att dra. Vi la oss i sängen vid 8-9 för att få lite sömn, Thom somnade på en gång. Jag vet inte ens om jag har sovit något, hade väldigt svårt att somna iallafall. Jag kanske slummrade till lite ett tag. Men jag sov nog inte så värst länge. Men jag känner mig ändå pigg, så jag tror nog att jag kommer att klara och vara vaken till det börjar. Sen om jag klarar att vara vaken tills det slutar kl. 07.00 imorgon bitti är en annan sak. Det är ju inte säkert att grabbarna kommer klara det heller. Men men vi får se.

Nu hade jag ingenting mer att skriva, skriver imorgon om jag orkar.

Bye bye!

God förmiddag(?)

Igår kväll så åkte jag och Thom först upp till Mamma efter att vi hade ätit, skulle hämta lite krämer som hon beställt och som jag skulle få :) Sedan så visade jag henne min medicin, får se om den hjälper för salvan var tydligen mot eksem och det är ju inte det jag har, jag har en allergisk reaktion. Men men hur som helst när vi åkte därifrån så pratade Thom med Fredd i telefonen så det blev så att vi åkte ut till Oxnö, alltså hem till Fredd och Linda. Först så kollade vi på alla bilderna från Sweetspot All Stars jam och fikade lite. Sedan så kollade vi på cross film (on the pipe 5).

Det var väldigt mycket kraschar i den filmen antagligen för dom slutade med att alla sa vad dom tyckte och kände för Jeremy Lusk (han som dog för ett tag sen när han körde fmx). Tror att det var lite så att filmen var dedikerad till Jeremy Lusk. Han var ju faktiskt en väldigt bra fmx åkare och var med i de största tävlingarna som Red Bull X-fighters och X-Games.

Idag har jag ingen aning om vad som händer än, vi får se helt enkelt. Känner mig inte 100 än heller, har fortfarande feber till och från, vilket är lite jobbigt för jag blir så trött och frussen. Ikväll eller rättare sagt inatt (04.00) så är det UFC gala också, får se om jag ens får vara med och kolla på den för Thom. Och om jag orkar hålla mig vaken, får ta en powernapp efter lunch och middag så kanske jag klarar mig :p

Nej nu ska jag göra något vettigt.

Bye bye!

Allergisk!?

Var på sjukan idag, kom dit halv 12 men då tog dom inte emot fler innan lunch. Så då gick jag, Aydan och Sara och fikade så länge och vid ungefär 12.20 så kom Carro också :) Så vi satt där och fikade och snacka, hade en massa väldigt konstiga samtalsämnen :P Men vi hade det väldigt mysigt iallafall. Efter klockan hade blivit ett så gick vi tillbaka till Nynäsakuten.

Fick en väldigt dålig kvinnlig läkare (kandidat) som först knappt kollade i ansiktet på mig och satte sig vid datorn och började kolla en massa på nån sida som hette fiss (?) och sedan skriva recept. SEN kollade hon noga i ansiktet på mig med en lampa, helt värdelös. Hur som helst så sa hon i alla fall att jag hade fått en allergisk reaktion mot någonting som jag haft i ansiktet. Men vad kunde hon inte säga, och trodde att det var det eftersom det bara var i ansiktet. Så jag fick en kräm och tabletter, hur länge jag ska ta tabletterna vet jag inte(?) och sen sa hon dessutom att jag skulle prova olika saker jag haft i ansiktet för att kolla vad det är jag är allergisk mot (VAAA?). Aldrig att jag vill att mitt ansikte ska se ut såhär igen. Hon sa aäven att det finns 4 olika sorters allergier och att jag har en som inte bryter ut på en gång utan som kan ta ett tag att bryta ut. Men hur som helst så frågade jag på apoteket och hon tyckte INTE att jag skulle prova olika saker jag haft i ansiktet för att se vad det är jag är allergisk mot. Så då tror jag att jag låter bli faktiskt, för så som jag ser ut nu och som det kliar och febern som kommer och går klarar jag mig faktiskt utan.

Nej nu ska jag inte sitta här mer. Ska åka iväg med Älsklingen och lämna en hojj som han ska sälja. Skriver kanske senare.

Bye bye!

Hmm....

Har vart hos Mamma hela dagen, ringde henne i morse för jag har fått nå konstiga utslag i ansiktet som kliar så otroligt mycket, även feber till och från. När jag kom dit så hade det blivit värre och jag var svullen över och under ögonen, dessutom lite rödflammig.
Och mamma blev lite fundersam över vad det kunde vara för de sitter så tätt ihop, alltså inte vattkoppor jag nästan hoppats på fast ändå inte. Ringde även Karin och hon tyckte att jag skulle ringa någon eller gå till sjukan som kan veta vad det är. Men jag har avvaktat idag och ska till sjukan imorgon om det inte blivit bättre. Karin sa även att om jag får svårt att andas ska jag åka in på en gång för då kan det vara något farligt. Haha klart jag skulle åka in på en gång, jag skulle bli livrädd och ringa ambulansen.

Hur som helst så blir det nog att gå till sjukan imorgon iallafall. Vi var hos Mårten tidigare också efter vi hade ätit hos mamma. Och innan vi åkte därifrån så tog jag en cortison tablett av honom som ska vara bra mot allt. För Karin sa även att jag skulle ta en allergitablett (pollen) men har inga kvar, och hon sa att cortisontabletter kan hjälpa. Men den har inte hjälpt ett dugg, inte ens mot klådan. Ska prova och smörja in med helosan innan jag lägger mig och se om det hjälper lite iallafall.

Om det blir sjukan för mig imorgon så var Sara så söt och erbjöd sig att följa med :) Alltid skönt att ha henne med mig på sånt, hon snackar så bra och frågar alltid en massa :p Så jag ska ringa henne imorgon när jag vaknat och tagit en titt på hur mitt ansikte har sett ut.

Nej nu blir det en cigg, sen en film eller något med Älskling!
God natt på er!

Bye bye!

Slapp dag, men ändå fått massa gjort.

Idag har det vart en väldigt skön dag har fått mycket gjort men ändå tagit det lungt.
Först så plockade jag ihop all tvätt som låg i torktummlaren sen så tvättade jag en maskin med massa byxor. Hängde upp den sedan tvättade jag en maskin till med massa annat som Thoms t-shirts och mina linnen m.m.

Mellan maskinerna hann jag med en lunch och tittade på the F Word och låg i soffan och vilade, medans Thom låg på golvet och slummra till lite. Efter jag hade hängt upp sista maskinen med tvätt så drog Jag, Thom och Sillen ner till båtbryggan där Pers båt ligger och fiskade. Efter ett tag så kom även Per och gjorde oss sällskap.

Sen drog vi hem käkade middag och kollade på the F Word igen. Jag pratade med Carro ett tag i telefonen också.
Vi sa att vi skulle försöka ses på fredag innan hon börjar jobba. Så vi får hoppas på att det blir bra väder för vi skulle ses i centrum och umgås där tills hon börjar jobba. Ska bli mys att träffa min Carro igen, inte för att det var så värst länge sen vi träffades, men ändå. Dom man värdesätter och älskar saknar man ju automatiskt när man inte träffat dom på ett tag.

Nej nu ska jag ta en cigg och sedan hoppa in i duschen med älsklingen. För att sen återigen kolla på the F Word, det är så bra och jag bara älskar Gordon Ramsay :D

Bye bye!

Fiska!

Snart så ska vi dra iväg och fiska. Nylund och Sillen kom hit nyss. Calle kom hit för ett tag sen, sen dess så har han och Thom suttit här och spelat. Så nu är det dom vi väntar på, segpropparna.

Idag så har jag faktiskt fått lite nytta gjord, har tvättat en maskin med tvätt och skicka länk med bilder och filmer till alla från campet. Nu väntar vi bara på skivan med bilderna från en tjej som var där och fotade också. Men henne har jag också mailat för att skynda på henne lite.


Synd att det ska vara sånt dåligt väder hela tiden, jag vill upp och köra mini. Har kört några pass ett par kvällar förra veckan tror jag det var. Gick riktigt bra faktiskt, jag lyckades till och med att hoppa över hela sista hoppet som dessutom är det brantaste och svåraste :D Thom bara skrek att jag hoppade över hela, jag fattade det först inte för adrenalinet bara pumpade och jag blev lite rädd. Jag trodde att jag skulle göra en framåt volt över hela hojjen eftersom jag landade med framhjulet halft ner i backen eller hur jag ska förklara det. Men sen blev jag mallig eftersom jag hoppade över hela hoppet, som är det värsta. Dessutom så i samma varv så körde jag upp för första hoppet på bakhjulet, skit kul! Tur att jag hade massa skydd på mig för en gångs skull.

Jag körde förra måndagen när både Thom och Fredd var med, efter att halmstad killarna hade åkt till sös. Och då sa Fredd till mig efter jag hade kört att jag måste börja köra med skydd eftersom jag kör mycket snabbare nu och hoppar i alla hopp.

Det med Halmstad killarna har jag ju inte heller berättat, men ena killen kraschade och jag fick plåstra om och rengöra hela armen och axeln på honom för han hade skrapat upp allt. Och dessutom så hade han brytit nyckelbenet. Det var tur att jag plåstrade om hans armbåge för det fick dom tejpa eller limma. Kan säga att det var ingen trevlig syn, skrapsår över hela axeln, armen och 2 stora på ryggen. Jag fick iallafall åka med dom till Nynäsakuten eftersom att dom inte hittade dit och där gick det snabbt dom tog in honom på en gång eftersom han blödde så mycket, så det var skönt att slippa kön. Sedan fick han en remiss till Sös för att röntga eftersom nyckelbenet var brutet.

Nej nu ska jag skynda på alla grabbarna så vi kommer iväg någon gång.

Bye bye!

.....

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag igen. Men jag har gjort massa annat och inte orkat skriva helt enkelt. Det här kommer bli ett lite annorlunda inlägg. Jag har bestämt mig för att göra mitt liv bättre, och se till mitt eget bästa så jag mår bra och är lycklig.

Det är dels grundat på att jag är så trött på att ha massa falska vänner, om dom ens går att kalla vänner. Jag ser inte en person som min vän, där denne kommer till mitt hem utan att ens kunna säga HEJ innan den går in genom dörren. Eller inte ens pratar med mig, helt utan anledning. Jag vet inte ens vad jag har gjort för att personen ska sluta prata med mig. Men det är skitsamma för om det ska vara på den barnsliga nivån så har jag ingen anledning för att ha personen i mitt liv. För jag tycker bara sånt är barnsligt och tycker att man borde vara lite mognare än så. Jag har varken ork eller lust för att ha "vänner" som beter sig som 3 åringar.

En vän för mig är en person som jag alltid kan lita på och som jag vet alltid finns där för mig och ställer upp till 100 %. Om en person inte klarar av det så vill jag inte ha den personen som min vän helt enkelt. Jag har flera vänner som jag knappt träffar och inte pratar med så ofta men som jag vet alltid finns där för mig. Jag väljer helst en sån person istället för en person som jag träffar ofta men som är falsk och som jag inte kan lita på.

Jag har tänkt på det här i några dagar nu för det har hänt en del saker som fått mig att tänka på det och jag känner att jag inte orkar längre. Jag tänker inte ha ytliga vänner som inte finns där för mig när jag behöver det. Jag vet att jag inte kommer att må bra utav det och just nu ska jag bara fokusera på att må bra och vara lycklig. För jag har så mycket annat att vara lycklig för i mitt liv. Jag har min underbara pojkvän som jag bor tillsammans med, underbara svärföräldrar, en underbar familj, en bästa vän som alltid finns där för mig och jag för henne. Även andra vänner som alltid finns där och som jag har jätte roligt med.

Nu orkar jag inte skriva mer. Kanske skriver senare.

Bye bye!

RSS 2.0