Hmm...

Okej här har det inte skrivits något på väldigt länge. Men jag har varken haft ork eller lust. Jag har haft annat för mig helt enkelt istället för att sitta vid datorn och ödsla tid.
Har faktiskt inte haft datorn på på över en vecka. Men kände idag att jag var tvungen att kolla min mail. Kan ju ha kommit några viktiga mail från skolan eller så som man inte får missa, kan ju vara lite dumt att missa sånt.
Men bara för det så hade jag inte fått något mail från skolan. Men ändå så hade 38 nya mail i inkorgen och 13 i skräpposten. Hujedamig!

Om 12 dagar så är det min födelsedag också! Usch, fy fan vad gammal jag börjar bli. Hela jävla 23 år! Det är verkligen förjävligt. Tror jag börjar få ålders nojja eller något sådant. Jaja det är väl sådant man får ta. Har väl tur som inte ser ut att vara 23, en del tror inte ens att jag är en dag över 20. Så det känns ju bra i alla fall ;)

Ska önska mig en ny telefon i present av Mamma och "Pappa". Mamma har börjat klaga på att min telefon fuckar sig hela tiden, vilket jag har klagat på i snart ett år sen den började fucka sig. Så eftersom hon klagar så mycket så kan dom få vara så snälla och köpa en ny till mig. Det är ju trots allt min födelsedag, och jag har ålderns nojja! :p

Idag träffade jag lilla Carro efter praktiken också, jätte mysigt var det! Har inte träffats på ett tag, så det var ju dags så att säga.

Usch, jag har fått värsta suget av att starta eget! Men jag vet inte inom vad.. Eller liksom vad jag ska sälja. Men det är någon nojja jag har fått också. Det är typ det enda jag tänker på nu för tiden. Haha jag kanske är lite för ung för att starta eget, och har liksom inte direkt någon ekonomi för det. Men allt det andra har jag tamejfan! Jag har glöden, jag har allt det teoretiska och skulle nog kunna få hjälp med det om jag inte har det. Och jag tror faktiskt på allvar att jag skulle klara av det, okej kanske inte allt det ekonomiska, det är inte direkt min starka sida. Men när jag bestämt mig för något så ger jag mig inte i första stund. Och jag tycker det är skit kul att inreda en butik m.m. Har faktiskt gjort det idag hela dagen, och det är verkligen skit kul.
Men samtidigt så vet jag liksom inte riktigt vad det är jag vill sälja, och det är ju ett jävla problem eftersom man måste ha affärsidén klar om man ens ska kunna starta ett företag.

Men men, det tål att tänkas på, eftersom jag själv anser att jag kanske är för ung, dessutom så anser nog många andra det också. Jag får väl helt enkelt gå och bli anställd någonstans, eller butikschef, vem vet :p

Nej nu ska jag göra något att än att sitta här och dö, ringa min bästaste fina vän kanske. Så jag får prata av mig lite om mina visioner! :)

Bye bye!

RSS 2.0