Seg Fredagkväll.

Jaa, nu är det fredagkväll, tro det eller ej. Jag har blivit så snurrig av att jul och nyårs helgerna har vart mitt i veckan så man vet ju knappt vad det är för dag.. Jag har i alla fall inte fredag i dag.
Men snart så är det tillbaks till verkligheten som gäller. På Onsdag så är man tillbaka i skolan igen.. Inte för det känns som att man fått så mycket lov, men i alla fall.
Det har inte direkt vart ett händelserikt lov för mig heller, jag och Thom har mest legat hemma och kollat på film och haft det allmänt mysigt. Och dessutom så har Thom vart sjuk också, och nu är han sjuk igen, stackarn.. Fast vi har ju också spelat Guitar Hero och Guitar Hero Rock Band. Vilket är grymt kul, och jag är grymt duktig på att spela gitarr, mycket duktigare än vad jag trodde att jag skulle vara i alla fall :p

Just nu så sitter jag i sängen med datorn i knät och halvkollar på Sagan om Konungens återkomst och Flisa ligger nere vid mina fötter, och Thom ligger här bredvid mig och kollar på filmen. Jag har suttit och läst en massa bloggar, och när man väl börjar så har man fastnat, då kan man inte sluta läsa.

Har haft det väldigt trevligt och mysigt under jullovet. Det började med Lördagen den 20:e december då vi var ute på Lövhagen och firade Ella (Thoms farmor) som fyllde 90 år, hela tjocka släkten var där och vi skulle ta familjefoto och grejer. Så alla stod på övervåningen redo för fotot när Ella kom upp och då började vi att sjunga för henne :) Man såg verkligen hur lycklig hon var för att alla var där. Och Stackarn hann knappt prata med alla. Men när vi hade avklarat förrätt, varmrätt och efterrätt så höll Ella ett tal, haha det var så lyckligt och sorgligt på samma gång. Så jag och Hanna satt där och bölade.. Det var säkert fler som gjorde det också. Men det var en väldigt trevlig kväll som vi avslutade hemma hos Mårten med Guitar Hero Rock band. Vilket var väldigt roligt. Dessutom så kom Fredd och Linda också och spelade med oss vilket var väldigt trevligt :)

Sen så har det ju vart julafton också, och som vanligt på julafton så började jag och Thom morgonen hemma hos mamma med mysig frukost med hela familjen och sen julklappsöppning. Och sedan åkte Jag, Thom, Sandra och Jossan hem till Pappa och Malin, dit även farmor och farfar kom, för att få fler julklappar. Sedan så åkte vi hem till Thom och kollade lite på Kalle Anka och det vanliga på julafton. Sedan när det var klart och "Kan du vissla Johanna" skulle börja så skulle vi äta julmiddag med nubbe, så jag missade den filmen i år igen. Och sedan blev det fika och julklappsöppning igen. Och Karin och Bengt blev jätte glada för min julklapp jag hade gjort till dem :)

Sedan så blev det juldagen och då festade vi hemma hos Per och gick sedan ut, jag fick säga god jul och gott nytt år till mina chefer och kollegor :) Men vi rörde oss hemåt rätt så tidigt runt 1 halv 2 kanske, vi tyckte vi hade gjort vårat där, vi hade ju trots allt vart där sen kl. 9 så vi var rätt trötta och hungriga..

Sedan blev det Nyårsafton som vi spenderade hemma hos Per i år med, där vi blev serverade 3 rätters middag, som var super god :) Speciellt Hummern och ryggbiffen! Sedan så gick vi ut till svandammsparken och smällde smällare och firade in det nya året med champange och en massa massa smällare, och en del under isen som faktiskt var dem mest roligaste på hela kvällen :) Dessutom så hade Jag, Thom och Calle vart ute i förväg och gjort ett hål i isen och smällt några i förväg, skit roligt! :) Haha och både Thom och Calle var så söta när dem smällde sina smällare, båda två var som ett litet barn på julafton, sötnosar! :)

Nej nu kanske jag ska kolla på filmen med mina lilla älskling :)

Ha det så bra allihopa!
Byebye!


Flisa ligger vid mina fötter :)


Thom Ligger bredvid mig :)


Vi har det mysigt :)

RSS 2.0