Äckliga sjukhus!

Jag tror tamej fan att jag blir galen. Har suttit och ringt till Karolinska sjukhuset hur länge som helst för att få reda på en enda simpel lite grej. Men inte ens det kan jag få. Först så ringde jag till huddinge med det var ju tydligen fel. Så då ringde jag till solna och nån jävel på personinfo. där skulle koppla mig till rätt avdelning men då hände det väl något så jag satt typ i 5 minuter och väntade och hörde bara massa signaler i öret när det till slut var någon som lyfte på luren, så öla den på lika snabbt.
Så jag var tvungen att ringa växeln igen, men då bad jag om att bli kopplad direkt till avdelningen eftersom det är det enda jag fått reda på. Då skulle hon där leta efter ansvarig sköterska men nej henne hittade hon inte och hon kunde inte ens ge mig lite information. Så nu måste jag årterkomma lite senare.

Hur jävla svårt ska det vara att få reda på om han har blivit opererad redan eller inte?

Hatar dom här jävla sjukhusen. Och den svenska vården.


Bye bye!

OjOjOj

Här har det inte skrivits något på länge. MEN jag skrev kvällen innan vi skulle åka till hälsingland men då gick det inte att publicera, så det blev inget då. Sen efter vi kommit hem och så så har jag knappt suttit vid datorn utan vi har gjort massa andra saker. Så det är anledningen till att jag inte skrivit någonting på jätte länge.

Hur som helst så lääängtar jag tills imorgon. Imorgon är det min och Thoms 3 års dag :) Tiden går så fort alltså, det känns som att det var igår vi träffades för första gången. Men egentligen spelar det ingen roll om tiden går snabbt eller inte, jag har ju världens bästa pojkvän så jag är super nöjd med det. Och då gör det ingenting om tiden går fort eller sakta, helst ska den ju gå sakta så man får mer tid ihop men det funkar inte alla gånger.

Just nu så sitter jag och väntar på att min mupp ska komma hem från Fredd börjar bli lite smått rastlös här hemma nu utan honom. Han har egentligen inte vart borta så jätte länge, men jag blir så rastlös när han inte är hemma att jag kan gå mig själv på nerverna ibland.

Nej nu ska jag sätta mig framför tv:n och se om det finns något att kolla på där. Ska försöka vara bättre på att skriva.

Bye bye!

RSS 2.0